2.5 C
Rīga
trešdien, 17 aprīlis, 2024

Maybelline New York iepazīstina ar 2012. gada kalendāru

 

2012. gada kalendāra galvenā tēma ir pašpārliecinātas karjeristes Ņujorkā. Šī pilsēta vienmēr ir bijusi saistīta ar mērķtiecību, karjeras izaugsmi un iespējām piepildīt savus sapņus. Tas attiecas arī uz katru sievieti – vienalga, vai viņa ir izlēmusi būt kosmonaute, ķīmiķe, veterinārste vai viņas sapnis ir kļūt par Amerikas prezidenti – Ņujorkā tas viss ir iespējams.

3_430_12

Šī kalendāra radīšanas procesā atkal piedalījās Maybelline "DREAM TEAM" – Maybelline slavenās modeles, grima māksliniece Šarlote Villere, fotogrāfs Kenets Villards un slavenā stiliste Patrīcija Fielda. Viņiem izdevās radīt kalendāru, kas izceļas ar uzdrošināšanos grimā, frizūrās un tērpos, radot ekstravagantus tēlus – spilgtas un neatkarīgas sieviets, kura dodas pa dzīvi, it kā tā būtu modes skate. Sievietes, kas vienmēr ir soli priekšā citām, kas uzdrošinās, riskē un vinnē!

4_430_04

Patrīcija Fielda, Maybelline Limited Edition 2012. Gada kalendāra stiliste, ir dzimusi Ņujorkā un ir viena no modes revolucionārākajām ikonām – tikusi nominēta Oskara balvai, saņēmusi Emmy balvu par labāko seriālu un filmu kostīmu dizainu, kā arī viņai pašai pieder vairāki modes butiki Ņujorkā, kuri tirgo viņas pašas dizainētās kolekcijas. Vislabāk viņa ir zināma kā seriāla Sex and the City (Sekss un Lielpilsēta) stiliste, aizsākot modes tendenču atrādīšanu televīzijā. Viņa arī veidojusi tērpus filmai Devils Wears Prada un seriālam Ugly Bety. "Es nekad nedomāju, ka kalendāra tapšanas process var būt tik aizraujošs. Šī pieredze ar Maybelline deva man iespēju būt kreatīvai un uzdrošināties; es esmu tik iedvesmota no mūsu komandas darba un fantastiskajiem rezultātiem, kas ir mūsu lieliskās sadarbības augļi."

5_430_05

Šarlote Villere, Maybelline New York starptautiskā grima māksliniece: "Es esmu apsēsta ar Maybelline kalendāra projektu, tā ir lieliska iespēja radoši izpausties un attīstīt savas spējas, pārkāpt pāri robežām un radīt ko ļoti traku. Esmu pagodināta būt tik lieliskas komandas sastāvā; šis ir viens no manas karjeras aizraujošākajiem projektiem. Es dievinu šo brīvību, kādā varam izpausties kalendāra tapšanas gaitā. Nepacietīgi gaidījam jauno konceptu un tālāk jau ļāvāmies savām fantāzijām, lai radītu šos burvīgos tēlus. Šajā komandā mēs viens otru tikai papildinām ar radošām idejām un tas ir ļoti reti. Es mīlu to, ko es daru, un Maybelline kalendārs man atgādina, cik ļoti es izbaudu būt grima māksliniece tādam stilīgam un ikoniskam brendam."

6_430_02

Maybelline New York vadošā grima māksliniece Šarlote Villere ir šobrīd pasaulē viena no atzītākajām make-up profesionālēm. Šarlote ir nepārspējama jaunu stilu radītāja, kas pati kaislīgi mīl dizaina lietas, pop kultūru, ceļojumus un Ņujorku. Pēc tautības dāniete, dzimusi mazā pilsētiņā Ringē, Šarlote ir mācījusies Christian Chauveau skaistuma skolā Parīzē un pati savu stilu raksturo kā „neizsīkstošu vēlmi radīt skaistumu, tādu, kas nebūtu ‘piesaistīts' laicīgām lietām." 2008.gadā Šarlote Villere kļuvusi par Maybelline New York galveno grima mākslinieci, strādājusi ar neskaitāmiem skaistuma zīmoliem, filmu režisoriem, slavenībām, fotogrāfiem, modes žurnāliem, visbiežāk uzturas Parīzē un Ņujorkā.

7_430_02

Dāņu izcelsmes fotogrāfs Kenets Villards (Keneth Willardt) strādā ar Maybelline New York jau piecus gadus un atzīst, ka reāli ‘izdzīvo' amerikāņu sapni: viņa fotogrāfijas ir rotājušas pasaules vadošo modes izdevumu slejas, Kenets ir fotografējis tādas slavenības kā Sāru Džesiku Pārkeri, Evu Longoriju un citas. "Man ir tiešām veicies, ka varu piedalīties tāda mēroga projektā! Jūtu, ka katru gadu mums izdodas ‘iet tālāk', atvērt jaunas krāsas, gaismas un stila robežas. Kopā radot skaistumu esam tiešām kļuvuši par sapņu komandu. Paldies Tev, Maybelline!"

8_427

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsNever is an awfully long time
Nākamais raksts2012