5.8 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Izmēģini Spa rituālu!

 

Ja esi nolēmusi sajusties nedaudz možāk, iesakām tev apmeklēt Taka Spa. Taka Spa ir dienas spa Rīgas klusajā centrā, kas veidots pēc klasiskiem dienas spa paraugiem, sniedzot iespēju aizņemtiem cilvēkiem ērti, regulāri un vispusīgi parūpēties par savu veselību, labsajūtu un harmoniju. Taka Spa saviem klientiem piedāvā gan stundas procedūru vai nodarbību, gan iespēju nesteidzoties izbaudīt spa rituālus pusi dienas vai vakara garumā: no ādas skrubēšanas līdz stresa punktu dziļai masāžai, no meditācijas un jogas nodarbības līdz skaistuma procedūrai sejai.

divi_165Atjauno savu enerģiju!

Elemis absolūtais spa rituāls sākas ar pasaulīgo putekļu aizskalošanu Taka Spa ūdeņos un pirtīs. Pēc tam tāds tīrs un atslābis cilvēks ir lieliski sagatavots enerģiju raisošai vispārējai ķermeņa masāžai, kurā krāšņā un iedarbīgā buķetē apvienota vairāku pasaules tautu pieskārienu maģija. Tam seko atsvaidzinoša un atjaunojoša sejas procedūra, kurā maiga masāža kombinācijā ar japāņu zīda masku veldzē un atjauno ādas dzīvīgo mirdzumu, savukārt liega pēdu un galvas masāža sniedz dziļu atpūtu un labsajūtu. Šis rituāls ir trīs stundas garš un tā noslēgumā – tēja un spa uzkodas Klusajā istabā.

Taka Spa strādā, lai miers un skaidrība iemājo cilvēka prātā, spēks un skaistums ķermenī, un iedvesma dvēselē. Ieskaties www.takaspa.lv !

triis_300

Ja vēlies izbaudīt Taka Spa piedāvāto Elemis absolūto spa rituālu, piedalies Cosmopolitan un Bounty kopīgi rīkotajā ceļojumu stāstu konkursā. Tieši trim šī konkursa uzvarētājām būs lieliska iespēja sevi palutināt ar šo eksotisko kūri!

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.