2.3 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

PAI dabīgās sulas tavam skaistumam un veselībai

 

Jaunās sulas PAI atšķiras no ierastā sulu klāsta veikalu plauktos. PAI dabīgās sulas nesatur cukuru un konservantus, tomēr tām raksturīga bieza konsistence un izteikta garša. Līdzīgi kā laukos spiesto dabisko sulu, arī PAI sulu uzglabāšanā jāievēro īpaši nosacījumi – tās jāuzglabā vēsā vietā un jāizlieto 48 stundu laikā pēc iepakojuma atvēršanas. Pretējā gadījumā sula zaudēs savas labās īpašības. Īsā uzglabāšanas termiņa dēļ par atbilstošāko iepakojumu izvēlēta 0,5 l pudele, ko iespējams izlietot vienā reizē.

PAI ir ideāls brokastu dzēriens, kas sniedz enerģiju jau no paša rīta. Šīs sulas satur cilvēka organismam nepieciešamos vitamīnus un šķiedrvielas. PAI sulas ir ne tikai gardas, bet arī mazkaloriju: 100 ml augļu un ogu sulas satur tikai 49 kcal (208 kJ), 11,6 g ogļhidrātu, 0,4 g olbaltumvielu un 0,1 g tauku. Dārzeņu sulās kaloriju ir vēl mazāk – 100 ml produkta satur 16,1 kcal (68,2 kJ), 3,0 g ogļhidrātu, 0,9 g olbaltumvielu un 0,05 g tauku. Ņemot vērā zemo kaloriju saturu, PAI dabīgās sulas būs veselīgs un garšīgs papildinājums, ievērojot dažādas diētas.

Šobrīd veikalos ir nopērkamas četru veidu PAI dabīgās sulas: burkānu-apelsīnu, apelsīnu-mango, aveņu-upeņu un dārzeņu. Saldākās sulas lieliski garšo ar cepumiem, kēksiem, vafelēm, kā arī izmantojamas saldējuma un piena kokteiļu pagatavošanai. Savukārt dārzeņu sula, kuras ražošanā izmantoti tomāti, burkāni, gurķi, paprika, lapu salāti un garšvielas, lietojama kopā ar otrajiem ēdieniem un dažādām uzkodām, piemēram, siera standziņām. PAI sulas ir lietojamas arī vienas pašas, pat kā maltītes aizstājējs.

Spilva tic, ka par veselību iespējams rūpēties patīkamā un garšīgā veidā. Gatavotas atbilstoši labākajiem Spilvas standartiem, PAI dabīgās sulas spēs apmierināt ne tikai veselīga dzīvesveida piekritēju prasības, bet arī būs iecienīts produkts izsmalcinātiem gardēžiem.

pai_pudeles_400

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsJauno māmiņu bums
Nākamais rakstsKravājot čemodānu