5.3 C
Rīga
sestdien, 27 aprīlis, 2024

Piparmētru sāls skrubis – Tavam pēdu skaistumam

 

pirmaa_200_01

Tomēr, neskatoties uz pastaigu daudzumu, ik nedēļu būtu vēlams pēdas palutināt ar kādu īpašāku procedūru, kas viegli veicama mājas apstākļos. Sākumā pēdas atpūtina 15-20 min., pamērcējot vannas sāls vai piena vanniņā. Ja vēlies karaliski lutināt ādu, tad iesakām izmantot kādu no Stenders dabīgajiem vannas pieniem vai sāļiem, kas sniedz sajūtas, kādas pieprasa mirklis – atslābina, uzmundrina, iekārdina vai ļauj svinēt dzīvi. Sāls uzlabo asinsriti, mazina tūsku un noguruma sajūtas. Savukārt vannas piens maigi iedarbosies uz pēdu cieto, pārragojušos ādu.

stenders_rozu_vannas_sals_08072008_200

Attēlā – Stenders rožu vannas sāls

Kad pēdas ir izmērcētas, tās nepieciešams apstrādāt ar skrubi, lai noņemtu atmirušās šūnas un ādu padarītu maigu. Ar skrubi rūpīgi jānoberž ne tikai papēži, bet arī katrs pirkstiņš un pat pēdu spilventiņš.  Pēc lietošanas pēdas jānoskalo ar siltu ūdeni. Stenders meistari gatavo dažādus sāls un cukura skrubjus, kas lieliski atbrīvo ādu no  Stendera meistari gatavo dažādus ķermeņa sāls un cukura skrubjus, kas lieliski atbrīvo ādu no atmirušajām šūnām un padara to maigu, tvirtu un smaržīgu. Skrubju sastāvā ietilpst augu ēteriskās eļļas, kas mitrina ādu un padara to glāsmainu. Skrubjiem pievienotās mandeļu čaulu granulas, kaltētās ziedlapiņas, maltie aprikožu kauliņi, auzu pārslas, magoņu sēkliņas un maltā kafija attīra, mīkstina ādu un aizkavē tās novecošanos. It visi Stendera ķermeņa skrubji iedalāmi pēc to piederības kādai no debesu pusēm.Stendera meistari gatavo dažādus ķermeņa sāls un cukura skrubjus, kas lieliski atbrīvo ādu no atmirušajām šūnām un padara to maigu, tvirtu un smaržīgu. Skrubju sastāvā ietilpst augu ēteriskās eļļas, kas mitrina ādu un padara to glāsmainu. Skrubjiem pievienotās mandeļu čaulu granulas, kaltētās ziedlapiņas, maltie aprikožu kauliņi, auzu pārslas, magoņu sēkliņas un maltā kafija attīra, mīkstina ādu un aizkavē tās novecošanos. It visi Stendera ķermeņa skrubji iedalāmi pēc to piederības kādai no debesu pusēm.atmirušajām šūnām un padara ādu maigu, gludu un smaržīgu.  Skrubju sastāvā ietilpst augu ēteriskās eļļas, kas mitrina ādu un padara to glāsmainu. Skrubjiem pievienotās mandeļu čaulu granulas, kaltētās ziedlapiņas, maltie aprikožu kauliņi, auzu pārslas, magoņu sēkliņas un maltā kafija attīra, mīkstina ādu un aizkavē tās novecošanos.

stenders_zemenu_skrubis_09072008_200 

Attēlā  – Stenders zemeņu cukura skrubis

Karstajā vasarā majestātisku veldzi pēdām dos Stenders piparmētu skrubis ar saldo mandeļu un jojobas eļļu. Jojobas eļļa pēc sastāva ir piemērotākā cilvēka ādai, turklāt tā ir lielisks mitrinātājs un atjauno ādas elastību un gludumu.  Piparmētru skrubja sastāvā ir arī basijas sviests, kas baro, mitrina, mīkstina un aizkavē ādas novecošanos. Sastāvā esošās mandeļu čaulu granulas pastiprina skrubja attīrošās īpašības. Bet īstu veldzi sniegs skrubī esošās kaltētās piparmētru lapiņas, piparmētru ēteriskā eļļa un spirgtā mētru smarža.

sk03136_piparmetra_sals_skrubis_200

Attēlā –Stenders piparmētru skrubis

               

Baudi vasaru!

logo_200_03

Papildinformācija: www.stenders.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsSlavenību stils šonedēļ (foto)
Nākamais rakstsPieskārienu spēks