3.7 C
Rīga
otrdien, 23 aprīlis, 2024

Vakara romantikai

 

sviests_2_404

Attēlā – Stenders "Klasiskais masāžas sviests"

Masāžas sviestu var izmantot pirms vai pēs sauļošanās, aizsargājot ādu no saules kaitīgajiem stariem. Bet, ja sauļošanās nav paredzēta, tad tas būs maigs ādas lutināšanas līdzeklis, jo ir izteikti barojošs, mīkstinošs un mitrinošs. Ja esi kopā ar mīļoto, tad sviests būs kā papildus bauda romantiskām masāžām mēness gaismā.

romantika_400

Stenders meistaru radītā masāžas sviesta  sastāvā ietilpst 100% dabisks mango koka augļu, kakao koka pupiņu un basijas koka augļu sviests. Mango kauliņu sviests mitrina unveicina atjaunošanās procesus ādā. Tam piemīt augu dzīvības enerģija E vitamīna veidā. Savukārt kakao sviests lieliski pabaro ādu.  Arī basijas sviests satur E vitamīnu, kas ir dabisks antioksidants un konservants. Ļaudis stāsta, ka basijas koka augļus drīkst ievākt tikai jaunavas, bet spiest eļļu – tikai vīrieši – tā tiek iegūts viskvalitatīvākais produkts…

Basijas sviests stimulē ādas atjaunošanos un aizsargā ādu no kaitīgā saules starojuma. Ļoti noderīgs lūpu maigās ādas aizsardzībai. Palīdz cīņā pret celulītu, jo aktīvi ietekmē vielmaiņu. Tādējādi Stenders masāžas sviesti īpaši noder arī jutīgu ķermeņa daļu – sausas elkoņu, ceļgalu vai sasprēgājušu papēžu ādas mīkstināšanai.

Vasaras vakaru romantikai noderēs Stenders „Masāžas sviests ar kakao", kuram ir silts un viegli erotisks šokolādes aromāts, bet pārējie Stenders masāžas sviesti ir bez aromāta, kas dod iespēju pievienot tiem ēteriskās eļļas ļaujot vaļu tieši Tavai fantāzijai un vēlmēm.

kakao_sviests_2_404

Attēlā – Stenders "Masāžas sviests ar kakao"

Ja sviestu vēlas bagātināt ar ēteriskajām eļļām, tad jāievēro, lai tas tiktu pareizi sagatavots. Siltā ūdens peldē jāievieto trauciņs, tad jāsagaida līdz sviests pakūst un tad jāpiepilina ēteriskā eļļa vai vairākas. Jāatceras, ka kopējais ēteriskās eļļas pilienu skaits uz vienu masāžas sviesta gabaliņu nedrīkst pārsniegt 25, bet izmantoto eļļu veidi – ne vairāk par pieciem. Pēc tam sviests ir jāizmaisa ar koka irbulīti un jānoliek istabas temperatūrā sastingt.

patchouli_400

Attēlā – Stenders romantiskās pačūlijas ēteriskā eļļa

Bet, ja vēlas veikt aktīvākas masāžas, ieteicams izmantot  „Masāžas sviestu ar adzuki pupiņām" – tās saskaroties ar ādu, pastiprina masāžas efektu.

adzuki_pupinu_sviests_400

Attēlā – Stenders "Masāžas sviests ar adzuki pupiņām"

Tavu ikdienu īpašāku padarīs Stenders masāžas sviests ar spīdumu. Tas vienlaikus baro ādu, atstājot uz tās arī vieglu spīdumu kārtu, ļaujot Tev mirdzēt kā zvaigznei vasaras nakts debesīs.

spiduminu_sviests_2_404

Attēlā – Stenders "Masāžas sviests ar spīdumu"

Ver spārnus, tver sauli un baudi!

logo_200_04

www.stenders.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.