8.2 C
Rīga
trešdien, 24 aprīlis, 2024

Rūpējies par saviem matiem arī tu!

 

Jautājums:

Sveiki… Es vairākus gadus izmantoju matu krāsu ar balinātāju, kā arī bieži tos taisnoju, bet diemžēl bez tā nevaru iztikt… Par spīti visam, mani mati ir diezgan dzīvi, kā arī nav sašķēlušies, bet liela problēma ir tā, ka tie ir ļoti sausi un tādējādi lūst un mezglojas… Esmu izmēģinājusi visādas maskas un matu krēmus, bet nekas nepalīdz.
Ieteiktu lietot Keune Care Line dzelteno sēriju vismaz 3 mēnešus. Šampūnu, masku (Treatment), leave-in krēmu, kā arī pirms veidošanas Care Line Thermal Protector. Lai veicas!

clvitalnutritionleavein_200

Jautājums:

Sākšu ar to, ka man nekad mūžā nav krāsoti vai balināti mati. Tie ir diezgan gari (līdz elkonim) kā jau tipiskai latviešu meitenei, tādā kā salmu krāsā, bet ne pelēki!, no dabas taisni. Pašlaik lietoju Nivea divi vienā šampūnu un esmu pamanījusi, ka tie ir kļuvuši šķeltāki, dažs labs mats pat ir uz četrām daļām sašķēlies. Es nevēlos matus griezt īsākus. 1) Ko Jūs varētu man ieteikt, lai uzlabotu to stāvokli? 2) Esmu redzējusi ļoti, ļoti spīdīgus matus, gluži kā reklāmās. Veseli mati spīd, bet ne tik ļoti! Es vēlētos uzzināt, ar kādiem līdzekļiem to varētu panākt! Jau iepriekš liels paldies par palīdzību!
1. Ja esi nolēmusi lietot šampūnu divi vienā, tad jāsaprot, ka kondicioniera iedarbība ir minimāla vai nekāda, mats tiek attīrīts, bet ne kondicionēts, tāpēc ieteiktu lietot matu balzamu atsevišķi un izvēlēties kādu no Keune Care Line Ultimate Control sērijas produktiem.

2. Ja izvēlēsies matus tomēr ietonēt vai krāsot ar saaudzējošu krāsu, piemēram, Keune Semi Color, arī Tavu matu kutikula atstaros gaismu un tie būs spīdīgi un daudz skaistāki. Lai saglabātu matu garumu, bet negrieztu, ieteiktu lietot Keune BLEND Shine kapsulas matu galiem.

Jautājums:

Kā visvieglāk tikt pie gaišiem matiem, ja tie ir krāsoti brūni un nu ir nedaudz rudi?

Salonos izmanto speciālu krāsas noņemšanas formulu, pēc tam mati tiek tonēti vēlamajā tonī un palutināti ar masku. Laipni lūgta!

Jautājums:

Man ļoti šķeļas matu gali – mati ir spīdīgi, bet līdz dienas beigām paliek sausi un neizskatās labi…

Ieteiktu lietot Keune Care Line Ultimate Control sērijas produktus, mati kļūs paklausīgi, gludi un tiks pasargāti no kaitīgās vides ietekmes un laika apstākļiem.

Jautājums:

Mani jau diezgan ilgi nomoka blaugznas. Kā lai no tām tiek vaļā? Un ko lai dara, lai pēc mazgāšanas mati nespurotos?

Lai atbrīvotos no blaugznām, vajadzētu padziļinātu galvas ādas attīrīšanu, iesaku lietot Keune Care Line Derma Exfoliating šampūnu un pīlinga krēmu. Šie līdzekļi uzlabos skābekļa padevi galvas ādai, kurai piekļūs daudz nepieciešamo vielu, tā novēršot blaugznu rašanos. Tāpat arī vajadzētu sekot līdzi savai ēdienkartei, atteikties no trekniem ēdieniem un ātrajām uzkodām. Lai gali nespurotos, ieteiktu Keune BLEND Shine kapsulas, kas pasargās matus dienas garumā no nelabvēlīgajiem ārējiem apstākļiem.

cldermaexfoliatingsh250mll_200spiduma_kapsulasmaza_200

Jautājums:

Kā aizsargāt matus, regulāri taisot frizūras ar fēnu?

Pirms katras fēnošanas vari lietot Keune Thermal Protector spreju, kas ne tikai palīdzēs veidot frizūru, bet arī aizsargās no karstā fēna gaisa un piešķirs matiem minerālvielas, kas nepieciešamas, lai mati būtu izturīgi, spīdīgi un veselīgi.

Jautājums:

Sveiki! Mani mati ļoti taukojas, mazgāju katru otro dienu. Varbūt varat ieteikt kādu šampūnu un līdzekļus, kas palīdzētu, jo parastie šampūni taukainiem matiem nelīdz… Otra problēma ir tāda, ka katru dienu matus taisnoju. Diemžēl tikai tagad saprotu, ka tas ir galīgi garām. Ko labāk lietot, lai mati kaut nedaudz atveseļotos? Paldies jau iepriekš!

1.Vajadzētu pārskatīt savu ēdienkarti, atteikties no neveselīgajām uzkodām un trekniem ēdieniem.

2.Keune Care Line Derma Regulating šampūns attīrīs galvas ādu un regulēs tās tauku dziedzeru darbību, iegūsi veselīgu galvas ādu un spodrus, zīdainus matus.

Taisnošana ir normāla matu sakārtošanas funkcija, tikai pirms žāvēšanas pasargā matus ar Keune Care Line Thermal Protector un pēc taisnošanas pārklāj matu galus ar Keune BLEND Shine kapsulām, un Tavi mati būs taisni un zīdaini mirdzoši.

Jautājums:

Sveiki! Situācija ir šāda… Izmazgāju matus (nelietoju matu balzamus un maskas, jo nevaru atrast piemērotus!), viss ir ļoti jauki, bet, kad mati izžūst, tie kļūst tādi sausi un nav patīkami zīdaini. Kādu brītiņu palietoju šampūnu sausiem matiem, tomēr rezultāta nekāda, mati ļoti ātri sataukojās, tātad, cik var spriest, man nav sausi mati. Varbūt varētu man ieteikt, kādu labu matu masku vai balzamu, ko lietot pēc matu mazgāšanas, lai tie būtu mīksti un zīdaini? Otrs jautājums – varbūt varētu arī ieteikt kādu ļoti labu šampūnu, piebildīšu, ka man mati diezgan ātri taukojas?! Paldies!

Lai gūtu sev vēlamo rezultātu, ir noteikti jālieto maska matu galiem. Tā kā neesi minējusi, vai mati ir krāsoti, balināti, tad ieteikšu Keune So Pure Treatment, kura sastāvā ir ēteriskās eļļas un nav izmantotas sintētiskās un dzīvnieku izcelsmes izejvielas. Ar šo līdzekli iegūsi pakļāvīgus un spīdīgus matus. Masku klāj tikai uz pašiem matiem, ne uz galvas ādas, tā izvairīsies no liekas taukošanās. Piemērots arī būtu šampūns So Pure Restoring.

Jautājums:

Sveika, Liene! Situācija ir tāda, ka man ir čirkaini mati, čirkas nav pašas smalkākās. Pēc katras mazgāšanas reizes un vispār katru rītu es matos lieku putas, lai ieveidotu sprogu formu, taču putas ļoti sausina matu galus. Gribēju zināt, vai ir kāds cits variants? Līdzeklim vajadzētu būt slapjos matos liekamam, jo sausi jau ir spuraini un tad es neko vairs nevaru izdarīt. Gribētos līdzekli tiešām ar efektu, nevis tādu, kam tikai uz paciņas rakstīts, ka čirkainiem matiem, bet labuma nekāda. Cerot uz atbildi, paldies!

Lai saglabātu skaistās čirkas, ieteiktu Keune Sculpting losjonu, kas paredzēts lietošanai mitros matos, tā sastāvs ir saudzējošs un atšķirībā no putām nav smags. Čirkas būs spīdīgas, lokas atdalītas un saglabās formu visas dienas garumā.

Jautājums:

Sveiki! Man ir daži jautājumi. 1.Ko lai dara ar matiem, kas ātri taukojas -kādus šampūnus, balzamus, maskas, līdzekļus lietot? Vai katru dienu jāmazgā visa gada garumā? 2.Ko lai lieto, lai tie būtu spīdīgāki, veselīgāki? 3. Par matu galiem??? Tie izskatās tādi sausi… Mani mati ir pa šķipsnām balināti, un pārējie ir krāsoti krēmkrāsā… Paldies jau iepriekš par atbildēm.

Noteikti vajadzētu atteikties no ātrajām uzkodām un trekniem ēdieniem. Lai līdzsvarotu tauku dziedzeru darbību galvas ādā, ieteiktu lietot Keune Derma Regulating šampūnu, kas attīrīs galvas ādu un sniegs tai vajadzīgās minerālvielas, mati būs daudz spīdīgāki un stiprāki. Noteikti lieto matu masku Keune So Pure Treatment, tās saudzējošais sastāvs veidots no dabiskiem augiem. Klāj masku tikai uz pašiem matiem, ne galvas ādu, viss kārtīgi jāizskalo!

 
Jautājums:

Sveiki! Es gribētu zināt, kāpēc mani mati tik ātri taukojas, jau pēc trijām dienām atkal jāmazgā? Es lietoju Linola šampūnu.

Linola šampūns ir paredzēts sausai galvas ādai, un savu funkciju tas ir paveicis vairāk nekā lieliski. Iesaku nomainīt medicīnisko šampūnu pret profesionālo kosmētiku, kas paredzēta lietošanai katru dienu, piemēram, Keune So Pure Restoring mitrinošo sēriju no Spa kolekcijas. Kā saprotu, Tev ir svarīgi rūpēties par saviem matiem, tāpēc ar šiem līdzekļiem iegūsi viegli ķemmējamus, spīdīgus un veselus matus, šie produkti satur ēteriskās eļļas un ir 100% dabiski, katra matu mazgāšanas reize būs kā mazs Spa rituāls.

Varbūt mazgā matus katru otro dienu, jo mūsu laika apstākļi un vide, kurā uzturamies, nav tik veselīgi mūsu matiem. Lai veicas!

Jautājums:

Sveiki! Man bija balinātas matu šķipsnas un ilgviļņi, tagad mani mati izskatās ļoti neveselīgi un nedzīvi. Domāju varbūt visus matus nokrāsot kādā vienā tonī, piemēram, brūnus. Varbūt tad tie vairs neizskatītos tik neveselīgi. Varbūt varētu ieteikt, kā man labāk kopt matus?

Ja vēlies mainīt matu krāsu, noteikti ieteiktu to darīt profesionāli, lai patiešām gūtu sev vēlamo rezultātu. Tumši mati tiešām vairāk atstaro gaismu un izskatās veselīgāki. Kā pagaidu kosmētiku ieteiktu lietot BLEND Revive rozā sērijas šampūnu un balzamu, ar BLEND Revive Leave in mati kļūs veselīgāki un atvieglos frizierītei darbu, kad dosies mainīt matu toni.

             revive_shampoo_1_300mlmaza_200 revive_leave_in_150mlmaza_200revive_gloss_spray_100mlmaza_200
Jautājums:
Labdien! Mani mati izskatās neveselīgi, ko es varu darīt, lai tos atdzīvinātu? Ja es pēc mazgāšanas neizžāvēju matus ar fēnu, tad tie ir ļoti nepaklausīgi un izskatās bezformīgi. Man ir pakāpenisks griezums un izbalināti mati. Palīdziet matiem atgūt mirdzumu un veselību vai vismaz uzlabot to stāvokli. Paldies!
Lai pēc mazgāšanas mati izskatītos veselīgi un spīdīgi, kā arī kļūtu pakļāvīgāki, iesaku lietot Keune Care Line Ultimate Controll Frizzy Hair šampūnu un masku matu galiem katrā mazgāšanas reizē.

Jautājums:
Man ir dabiski, nekrāsoti mati, bet tie visu laiku pūkojas, nelīdz ne šampūni, ne kondicionieri, ne maskas, bet matu taisnotāju negribas lietot… Varbūt ir kāds līdzeklis, kas novērš pūkošanos un nepadara matus taukainus? Varbūt ir kāds cits veids, kā to novērst?
Lai dabiskie mati izskatītos veselīgāki un būtu pakļāvīgāki, iesaku lietot Keune Care Line Ultimate Control šampūnu un masku matu galiem, īpaši iedarbīgās vielas pasargās matus, un tie kļūs viegli ķemmējami un spīdīgi. Masku labi izskalo, tad arī mati netaukosies.

Jautājums:

Kas, izņemot maskas un sieviešu vitamīnus, veicina matu augšanu?

Vari sākt lietot vitamīnus ar silīciju un divgadīgās nakts sveces eļļu, bet paies vismaz 3 mēneši, kamēr jutīsi kādu efektu. Matiem nepieciešamas minerālvielas, lai pastiprinātu augšanu un tie būtu spēcīgāki. Šīs vielas ir jālieto arī ārēji, tās ir Keune Derma Activating šampūnā (Care Line sērija), kā arī losjonā, kas jāieziež galvas āda, lai uzlabotu matu stāvokli, aktivizētu augšanu, kā arī novērstu matu izkrišanu. Šiem produktiem ir efektīvs sastāvs, tas ir medicīniski testēts, un tie ir atzinīgi novērtēti.

cldermaactivatingsh250mlf_200

Jautājums:

Labdien! Man vienmēr ir bijuši veselīgi un normāli mati, bet tagad tie pēkšņi kļuvuši ļoti taukaini. Agrāk matus mazgāju ik pēc trīs dienām, tagad jau otrajā dienā pēc mazgāšanas tie izskatās nekā. Kas varētu būt pie vainas šīm pēkšņajām pārmaiņām??? Ko es varētu darīt, lai dabūtu matus atpakaļ normālā stāvoklī??? Esmu strādājoša studente, tāpēc stress un steiga man nav sveši. Matus krāsoju jau vairākus gadus, bet pirms diviem mēnešiem izbalināju šķipsnas. Paldies!

Stress un nelabvēlīgi ārējie apstākļi, kā arī neveselīgas maltītes, ātrās uzkodas maina arī galvas ādas stāvokli. Lai normalizētu tauku dziedzeru darbību galvas ādā, ieteiktu regulāri lietot Derma Regulating no Keune Care Line. Šī līdzekļa bagātais sastāvs novērsīs taukošanos, uzlabos skābekļa piekļuvi galvas ādā, attīrīs to, un mati būs veselīgāki un zīdaināki. Keune Care Line dzeltenās sērijas masku lieto tikai matu galiem, neuzklājot uz galvas ādas, labi izskalo.

cldermaregulatingsh250mlf_200_01

Jautājums:

Kādu masku izvēlēties, ja man ir sausi mati – barojošu vai mitrinošu? Un man ir vēl viena problēma, lietojot matu serumus, mati kļūst taisni, bet es nemaz nevēlos, lai tie būtu taisni. Kādu serumu lietot, lai netaisnotu matus?

Ja mati ir gaiši krāsoti, noteikti iesaku barojošo Keune Care Line (dzeltenā sērija). Ja tie ir nekrāsoti vai tumši krāsoti, izvēlies mitrinošo Keune So Pure Treatment, tad mati kļūs pakļāvīgāki un mirdzoši, kā arī tiks pasargāti no kaitīgās vides ietekmes.

Pamēģini mitros matos pirms žāvēšanas lietot arī Keune BLEND Shine kapsulas, tas nav taukains līdzeklis, turklāt pasargās matus no šķelšanās un dos spīdumu un vitalitāti.

 
Jautājums:

Sveiki! Man ir problēma ar matiem. Tie gan ir dabiski biezi un lokaini, taču spurojas, nekādi nevaru tos savākt, visu laiku jāpin bize vai cope. Kā tos savākt??? Vai varētu kaut ko ieteikt???

Nost ar copēm. Pamēģini Keune Care Line Ultimate Control Frizzy Hair šampūnu un masku, mati kļūs pakļāvīgi un zīdaini, kā arī iesaku apgriezt matu galiņus pakāpeniski labākam kritumam.

Jautājums:
Esmu izmēģinājusi visādus līdzekļus, lai mani mati būtu veselīgi, bet tie turpina krist ārā lielā daudzumā, un arī matu gali dalās! Varbūt man ir jāveic kādas organisma pārbaudes un vaina nav matos, bet kāda iekšēja orgāna funkcionēšanā?
Lai mati būtu veselīgi, stingri un spēcīgi, organismam nepieciešamas minerālvielas. Pārskati savu ēdienkarti, izvairies no stresa un lieto Keune Care Line Derma Activating šampūnu un noteikti arī losjonu, šo produktu bagātīgais sastāvs aktivizēs jaunu matu augšanu, kā arī dos spēku un izturību, novērsīs izkrišanu.

Jautājums:

Sveiki! Mans jautājums ir par to, kā kopt matu galus. Lai kā es arī censtos ar kondicionieriem un serumiem, tāpat matu gali paliek nedzīvi, sausi un šķeļas, kā labāk ar to cīnīties? Jāpiebilst, ka man ir ļoti smalki un pakļāvīgi mati! Paldies jau iepriekš!

Smalkiem matiem vajadzīga ļoti maiga un rūpīga kopšana, iesaku lietot Keune Care Line Absolute Volume, šī līdzekļa sastāvā esošais kviešu proteīns uzbriedinās matiņu, un tas kļūs apjomīgāks. Matu galiem ieteiktu ļoti delikātu masku Keune So Pure, tās 100% dabiskais sastāvs un ēteriskās eļļas sniegs mitrinošu aizsardzību matiem, kā arī tie kļūs pakļāvīgi un zīdaini spīdīgi.

Jautājums:
Sveiki! Šis jautājums noteikti izskanēs vairākas reizes, bet es ļoti gribētu dzirdēt profesionāļa viedokli! Pēc dabas esmu brunete, krāsoju blondus matus un, iespējams, tāpēc nevaru izaudzēt matus! Ko man ieteiktu, lai mati nelūstu un ātrāk augtu – varbūt kādu brīnumlīdzekli! Paldies! Jauku turpmāko dienu!
Iesaku, griežot matus, izvēlēties tikai karstās šķēres, kā arī papildu aizsardzību dos Keune Care Line dzeltenās sērijas produkti, jo ir jāatjauno matu apvalks, lai tas nelūztu, un mati jāaizsargā no fēna karstā gaisa. Lietojiet Keune Thermal Protector ik reizi, kad vēlaties ieveidot matus, un iegūsiet ne tikai spīdumu un apjomu, bet mati arī tiks pasargāti visas dienas garumā un apgādāti ar nepieciešamajām minerālvielām, tie būs spēcīgāki un veselīgāki.

Jautājums:

Sveiki! Mans jautājums ir šāds – kad izžāvēju matus ar fēnu, tie kļūst spuraini. Ko man darīt, lai mati būtu taisnāki un ne tik kupli? Kā lai savalda lokainus matus, jo katru rītu man jātaisno čolka?
Lietojiet Keune Ultimate Control Frizzy Hair sērijas produktus, kuri tieši ir paredzēti, lai mati kļūtu taisnāki un pakļāvīgāki, vieglāk veidojami un būtu labāk pasargāti.


Jautājums:

Man ļoti lēni aug mati. Jau lietoju visādus līdzekļus, bet ko jūs varētu ieteikt lielākam efektam?

Ieteiktu lietot Keune Care Line Derma Activating šampūnu un losjonu. Šie produkti aktivizēs matu augšanu un stiprinās saknes, nepakļaujot izkrišanai.

Jautājums:

Vai ūdens cietība varētu būt iemesls matu nedzīvīgumam, un kā to varētu novērst? Skalojot ar etiķi? Paldies!

Noteikti nevajadzētu lietot etiķi, tā sastāvs ir pārāk skābs un kaitīgs mata apvalkam. Varat uzstādīt ūdens filtrus, lai attīrītu ūdeni no piemaisījumiem, un lietot Keune So Pure Spa sērijas Restoring šampūnu un masku, jo ēteriskās eļļas un dabiskais sastāvs mitrinās un kops matus, tie kļūs dzīvīgi un spīdīgi.
Ja arī tu vēlies ko pajautāt, klikšķini šeit!

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.