5.8 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Uzlabo savu veselību un garastāvokli sporta nodarbībās!

 

Katru otrdienu un ceturtdienu sporta kluba Reaktors lielajā zālē būs iespējams apmeklēt jauno Reebok treniņprogrammu. Tā sastāv no trīs daļām: Reebok STEP, Reebok POWER un Reebok BODY MIND. Šīs nodarbības viena otru savstarpēji papildina, bet tās iespējams apmeklēt arī pa vienai vai kombinējot. "Jaunā treniņprogramma būs lieliska iespēja uzsākt sportiskās aktivitātes sievietēm, kuras līdz šim nav bijušas pārliecinātas par savu fizisko sagatavotību un aerobikas nodarbības pametušas ar vilšanās sajūtu, jo nav spējušas izpildīt visus vingrinājumus",  ir pārliecināta treniņprogrammas idejas autore Reebok Baltics vadītāja Raina Loka.

Reebok STEP programma izstrādāta tā, lai būtu pieejama plašam interesentu lokam. Bieži stepa nodarbībās iesācējiem ir grūti izpildīt vingrojumus, jo tie prasa trenētu koordināciju. Taču Reebok STEP nodarbībās viena trenera vadībā pastāvīgie apmeklētāji varēs apgūt horeogrāfiski sarežģītāku deju variāciju, savukārt, otrs treneris piedāvās vienkāršākas kustības, bet līdzvērtīgu aerobo slodzi. Katrs nodarbības dalībnieks var nodarbības gaitā izvēlēties un variēt, kura trenera vadībā trenēties.

Nākamis treniņprogrammas posms ir Reebok POWER nodarbība – spēka treniņš, kas programmas ietvaros, slodzes ziņā sasniedz kulmināciju un piesaista dalībniekus ar vienkāršību un nepārprotami ierasto kustību izpildījumu. Intventāra daudzveidība dod iespēju labāk un precīzāk noslogot konkrētas muskuļu grupas, kā arī efektīvāk sasniegt vēlamo rezultātu. Jaunās programmas līdzautore, sporta kluba Reaktors trenere Elīna Rozenfelde stāsta: "Katrs apmeklētājs var regulāt slodzi, izvēloties smagākas vai vieglākas hanteles, body bar vai gumijas ar lielāku vai mazāku pretestību.

Pēc šādas nodarbības loģisks turpinājums ir Reebok BODY MIND, kas sastāv no pilates, jogas un kalanētikas elementiem. Tā ir nodarbība, kurā ikvienam apmeklētajam tiek pievērsta papildus  uzmanība. Reebok BODY MIND efektivitāte slēpjas tieši precīzā vingrojumu izpildījumā. Divi treneri vienlaicīgi demonstrēs kustības un pievērsīs uzmanību pareizai vingrojumu izpildīšanai".

_mg_5262_hofr_v3_400

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.