2.9 C
Rīga
sestdien, 27 aprīlis, 2024

Paildzini savas ādas skaistumu!

 

Tas veicina jaunu šūnu veidošanos, vienlaikus palīdzot atbrīvoties no vecajām, sašaurina poras un padara ādu ievērojami gludāku.

kreems_200_03

Derma Genesis poras samazinošs un ādu izlīdzinošs krēms

Intensīva ādu nogludinoša iedarbība: jau uzreiz pēc krēma uzklāšanas ādas virsma kļūst gludāka, viendabīgāka, sīkās grumbiņas izzūd. Sašaurina poras: jau pēc 4 nedēļām āda ir tvirtāka, bet poras – ievērojami samazinātas. Izcili maigā želejveida sejas kopšanas līdzekļa sastāvā iekļautas zelta un purpura mikropērlītes, kas liek jūsu ādai starot.

serums_200

Derma Genesis poras samazinošs serums

Sīkās grumbiņas un poras tiek ievērojami samazinātas, kļūst nemanāmas, it kā būtu izzudušas. Ādas virsma kļūst viendabīgāka. To pastiprina optiskais efekts: īpašas mikrodaļiņas samazina kontrastu starp ēnas un gaismas zonām, vizuāli apslēpjot grumbiņas un negludumus un liekot ādai izskatīties nevainojami. Sastāvā iekļauts arī absorbējošs polimērs, kas padara ādu matētu.

 penlope_cruz__403

Aktīvas ādu izlīdzinošas mikrodaļiņas – L`Oréal laboratoriju pilnveidotā beta-hidroksiskābe (BHA) atbrīvo ādas virsmu no novecojušām šūnām rūpīgi, efektīvi un maigi. Tā mērķtiecīgi iedarbojas uz katru novecojušo šūnu atsevišķi, padarot ādas virsmu gludu un viendabīgu.

Pēc "zaļās ķīmijas" principiem radītā jaunas paaudzes molekula Pro-XylaneTM iedarbojas pret ādas novecošanos, bet hialuronskābe veicina šūnu vielmaiņu un efektīvi mitrina, mazinot grumbas un ādas atslābumu.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.