2.5 C
Rīga
trešdien, 24 aprīlis, 2024

Uzdāvini mammai Garnier Vital Restore!

 

Pēc 50 gadu vecuma ādas novecošanās pazīmes kļūst redzamas arvien straujāk, jo samazinās to hormonu daudzums, kas nepieciešami ādas atjaunošanai. Tāpēc vecākai ādai ir nepieciešams kopšanas līdzeklis ar daudzpusīgu iedarbību. Garnier Vital Restore ādas kopšanas produktu līnija koriģē ādas novecošanās pazīmes – kopj ādu, stimulē tās atjaunošanos un mazina ādas novecošanos.

orchide_400

Vital Restore ādas kopšanas līdzekļu pamata sastāvdaļa ir unikāls orhideju ekstrakts, kas līdz šim tika izmantots vienīgi ekskluzīvā kosmētikā. Orhideja kosmētikas līdzekļu sastāvā paātrina ādas šūnu atjaunošanos un metabolismu un palielina vitalitāti. Papildus orhideju ekstraktam šis ādas kopšanas līdzeklis satur sojas bioproteīnus, kas stimulē kolagēna un elastīna reproducēšanu ādā, nostiprinot ādas struktūru un uzlabojot tās elastīgumu.

vital_restore_acu_400 

Vital Restore ādas kopšanas produktu līnijā ietilpst dienas, nakts un acu krēms. Ādas kopšanas produktu līnija atjauno ādas mitrumu, samazina ādas atslābumu un novērš pigmentācijas plankumu rašanos.

vital_restore_dienas_200vital_restore_nakts_200 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsKauns
Nākamais rakstsErotiskākā mūzika