12.6 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Summer Touch salonā jaunas procedūras

 

st_logo_200
Sauļojies!

* CALIFORNIA TAN SUNLESS – 1 stundu ilga baudpilna ķermeņa masāža ar paštonējošo losjonu kopā ar visas ķermeņa ādas eksfoliēšanu. Tiek iegūts neticami dabiskas nokrāsas iedegums. Relaksējošā procedūra piemērota gan sievietēm, gan vīriešiem.

 

Esi skaists!

* Tievēšanas procedūras: sagaidi vasaru un tievē, izmantojot ietīšanu aļģēs vai kanēlī veselības kapsulā, masējies izmantojot speciālo anticelulīta un slaidinošo kosmētiku.

* Sejas un dekoltē procedūras veic pieredzējusī, sirsnīgā kosmētiķe Guna Gulbe ar 11 gadu stāžu. Guna beigusi Rīgas Kosmētikas Skolu 1998.g., ilgstoši stažējusies un strādājusi Francijā ar Thalgo kosmētiku.

* Vaksāciju – īpašā saudzējošā vaksācija vīriešiem un sievietēm.

Esi vesels!

* Akupunktūra, adatu terapija – Sergejs Ščegolihins, adatu terapeits, ārstē akūtas un hroniskas sāpes mugurkaulā, mugurā, plecos, viduklī, kā arī orgānu traucējumus.

* Veselības stāvokļa kompjūterdiagnostiku veic Sergejs Ščegolihins.

* Stājas korekcijas programmas – pieredzējusī fizioterapeite Sandra Lapiņa palīdzēs jums cīnīties ar muguras sāpēm un stājas problēmām, pielietojot ārstnieciskās vingrošanas metodes, manuālās terapijas metodes un masāžu. Īpaši ieteicams bērniem un pusaudžiem ar skoliozes problēmām.

                                                                                       

Tāpat kā agrāk mēs turpinām piedāvāt augstas kvalitātes procedūras:

* Ārstnieciskā masāža, ko veic sertificēts, pieredzējis masieris-mediķis

* SPA masāžas, ko veic sertificēts, pieredzējis masieris-mediķis: karsto akmeņu masāža, šokolādes masāža, medus masāža

* Veselības kapsula ar skābekli

 

Apmeklējot mūsu salonus, Jūs iegūsiet:

* Augsta līmeņa profesionālu masāžu, jo visiem masieriem ir medicīniskā izglītība un atbilstoši sertifikāti, bet pati iestāde ir sertificēta ārstniecības iestāde.

* Iespēju izārstēt muguras un stājas problēmas, nomest lieko svaru, cīnīties ar celulītu, depresiju, kā arī vienkārši sevi palutināt un relaksēt.

* Iespēju bieži, ērti un lēti rūpēties par savu veselību, jo savus pakalpojumus esam izveidojuši iespējami īsos seansos, lai klientam nav jātērē daudz laika savas veselības saglabāšanai. Rūpējoties par savu klientu laiku, mūsu saloni atrodas dažādās Rīgas pusēs ērti piebraucamos tirdzniecības centros (t/c Panorama Plaza, ALFA) ar ērtām stāvvietām un ir mūsu klientiem pa ceļam uz darbu un mājām.

* Iespēju norēķināties par pakalpojumiem ar veselības apdrošināšanas kartēm, jo Summer Touch ir noslēgusi līgumus ar veselības apdrošināšanas kompānijām.

Klikšķini šeit, piedalies konkursā un laimē iespēju sevi palutināt SPA masāžas salonā "Summer Touch"!

summertouch_400

"Summer Touch" saloni atrodas: t/c ALFA: 67071644, t/c Panorama Plaza 66015223

www.summertouch.lv

Ar veselības apdrošināšanas polisēm lētāk!

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsbeidzot!!!
Nākamais rakstsfui