5.8 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Dzīvot zaļi ir viegli!

 

Atnāc uz Biotēku!

Pirmkārt, viss civilizēti un vienuviet. Īsta koka plauktos rindojas bioloģiski audzēta pārtika, videi draudzīgi mazgāšanas līdzekļi, higiēnas preces, pasaules labākā organiskā kosmētika. Jauki smaržo pēc pilngraudu pārslām, tējām, āboliem, uzvirmo viegls īstas rožu eļļas vai vaniļas aromāts. Zinošas, laipnas un neuzbāzīgas pārdevējas palīdz atrast to, kas vajadzīgs tieši Tev.

img_3500_400

Otrkārt – preces ir sertificētas, lai Tev nav jātic tikai mūsu godavārdam. Ja teikts, ka pārtika ir bio, tad uz katra iepakojuma redzēsi to apliecinoša sertifikāta numuru; ja teikts, ka kosmētika ir organiska – uz pudelītes būs neatkarīgas kontroles iestādes emblēma, kas to ir pārbaudījusi un, roku uz sirds liekot, garantē, ka tiešām līdzeklī nav ne pilītes sintētikas.

img_3477_400

Treškārt – izmēģini, pirms pērc! Vairumam preču pieejami testerīši vai nelieli iepakojumi, regulāri notiek bioloģisko gardumu degustācijas.

img_3475_400

Un visbeidzot – veselīgākas un zaļākas dzīves labad Tev nav jāatsakās, jāmokās vai jāsāk izskatīties pēc pinkaina mežoņa. Arī ar pilnībā dabisku acu zīmuli vai lūpu krāsu Tu vari krāsoties kā līdz šim un izskatīties satriecoši. Arī dabisks sejas krēms, šampūns vai matu želeja kopj un lutina Tavu ādu un matus, turklāt – neliekot tiem uzņemt sevī lieku ķīmiju. Arī Godīgā tirdzniecībā iepirkts cukurs ir tikpat salds, arī no bioloģiskām vīnogām gatavo šampanieti, un bio tomāts garšo kā pašu audzēts.

Dzīvo zaļi, neatsakoties no ierastajām ērtībām!

Klikšķini šeit, piedalies konkursā un laimē dāvanu karti veikalos "Biotēka"!

img_3461_400 

Laipni lūgta! Biotēkas atrodas Rīgā, Cēsu ielā 12, Slokas ielā 12, Šķūņu ielā 12/14 un i/c Sky&More, Duntes ielā 19a, 1. stāvā.

www.bioteka.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais raksts..izjūtas,kad pavasaris ir plaukstas attālumā
Nākamais rakstswiii…