8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Uzdāvini dāvanu, kurā slēpjas sapņi!

 

stenders1_200

Vai pazīsti to sajūtu, kad nav laika skriet pa veikaliem un meklēt labāko dāvanu un tad stāvēt garās rindās un gaidīt, kamēr to iesaiņos? Varbūt nesen tavai mammai laukos bija dzimšanas diena, bet tev lekciju vai darba dēļ nebija iespējams aizbraukt pie mammas ciemos un mīļi apsveikt viņu?

Stenders savai kuplajai veikalu saimei ir piepulcējis vēl vienu ļoti īpašu, smaržīgu un brīnišķīgām noskaņām bagātu veikalu! www.stendersshop.com

svetdienas_vakaram_2_400
Tā ir vieta, kur tu vari dienas trakajā skrējienā ienākt uz piecām minūtēm un atveldzēties – skaistās bildes un garšīgie teksti uzbur īpašu sapņu auru! Viens mirklis un tu jau esi Vidusjūras krastā baudot brīnišķīgu SPA procedūru. Pēc šāda sapņu piedzīvojuma darbi soksies divtik raiti!

romantiska_2_400

Turklāt, tev ir iespēja piedalīties dažādos interesantos konkursiņos un balvā iegūt lielu grozu ar dabīgo Stenders kosmētiku.

Pie mums tu vari atlasīt labāko savam sirdscilvēkam, mēs to skaisti iesaiņosim dāvanu kastītē, pievienosim klāt kartiņu un piegādāsim līdz paša laimīgā saņēmēja namdurvīm!
uzmundrinosha_1_400

Sagādā neaizmirstamus sapņu mirkļus sev un saviem mīļajiem, jo katrs Stenders produkts ir kā vārti uz kādu mazu sapņu pasaulīti, kurā izdzīvot savu sapņu piepildījumu.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsšodiena 17. marts
Nākamais rakstsSesija:(