1.4 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Iepazīsties ar Shea sviesta produktiem!

 

Visi Institut Karité Paris produkti ir īpaši bagāti ar Shea sviestu, kas ir spēcīga, dabīga un aktīva sastāvdaļa ar nepārspējamu mitrinošu, barojošu, aizsargājošu un ādas struktūru uzlabojošo iedarbību. Shea sviesta kosmētiskas īpatnības ir pamatotas uz bagātu vitamīnu klāstu, kuri nodrošina ādas galvenās vajadzības: A un D vitamīni nodrošina ādas atjaunošanu, E vitamīns veicina ādas reoksigenāciju un F vitamīns uzlabo ādas elastību.

0126etiqbleue_430

compogrise_444

Institut Karité Paris ir izveidojis piecas kosmētiskas līnijas: sejas, ķermeņa, matu, vīriešu un dušas. Visai Institut Karité Paris produktu līnijai piemīt dabīgs, no senčiem mantots spēks no Āfrikas auga. Šā autentiskuma atspoguļošanai produktu iepakojumi tiek veidoti no metāla "retro" stilā, sniedzot patiesi estētisko baudu. Šis ir tehnoloģisks un augsti profesionāls brends ar nevainojamu un izsmalcinātu kvalitāti, ar augsti efektīvām zinātniskām formulām un alumīnija iepakojumiem ceļotājiem.

copy_of_img_0062_365

img_0171_399 

Shea koks tulkojumā nozīmē Sakrālais koks. Saskaņā ar leģendu, slavenās Nefertiti dievišķā skaistuma noslēpums slēpās spēcīgajā ziedē, kuru izmantoja dažu Āfrikas cilšu sievietes, lai saglabātu savu skaistumu un jaunību. Tikai pēc vairākiem gadsimtiem pētnieki atkārtoti atveda no Āfrikas dziļumiem šo neparasto balzāmu, ko sauc par Shea sviestu. Kopš senseniem laikiem Shea koks bija Sakrālais dzīvības koks, kas dāsni apdāvināja Sahel reģiona sievietes ar saviem augļiem, no kuriem pagatavoja izcilus produktus ādas kopšanai.

gamme_471

idk_ambiance_4__pour_fond_de_vitrine_441_01 Brends Institut Karité Paris ir Francijas kosmētikas brends, kas tika dibināts 2003.gadā un uz šo brīdi ir pārstāvēts vairāk, nekā 30 valstīs.

Institut Karité Paris produkcija ir pieejama jaunajā interneta veikalā www.institutkariteparis.com.

karite_full_page_nn_440

Iegādājies Institut Karite produktus jau tagad!

Veikali: "Douglas" t/c Spice un t/c Riga Plaza (no 31.marta) un universālveikalā "Stockmann".

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakststik un tā
Nākamais rakstskaut kas ir mainījies…