0.3 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Iemācies profesionāli uzklāt meikapu!

 

SOLIS 1.

Pirmkārt sagatavojam ādu, notīrot to ar losjonu. Make Up For Ever piedāvā 2 veidu losjonus – PURE WATER (tīrs ūdens) un COOL LOTION (atsvaidzinošs losjons). PURE WATER losjons ir piemērots sievietēm, kurām patīk tīrīšanas līdzekļi uz ūdens pamata, kas meklē vieglu un ātru kosmētikas noņemšanas līdzekli, visiem ādas tipiem ikdienas lietošanai. COOL LOTION ir vairāk piemērots jūtīgai un sausai ādai. Tas ļoti labi nomierina un mīkstina ādu, palīdz noņemt netīrumus un kosmētikas pārpalikumus no acīm, lūpām un visas sejas.

m066_200 cool_lotion_200

SOLIS 2.

Koriģējam uzacis. Ar pincetes palīdzību noņemam liekos matiņus no virsdegunes, no plakstiņa un gar uzacu malām, piešķirot tiem vēlamu formu. Make Up For Ever piedāvā profesionālo pinceti, kura ir labi asināta un līdz ar to lieliski izrauj pat vismazākos matiņus pie uzacīm.

tweezer_200

SOLIS 3.

Lai aizsargātu un mitrinātu ādu, uzklājam meikapa bāzi HIGH DEFINITION PRIMER. Jebkura bāze padara visu meikapu starojošu un labi izlīdzina ādas tekstūru. Pateicoties bāzei tonālais krēms uzklāsies vienmērīgāk un tā tonis labāk izlīdzināsies. Meikapa bāze HD PRIMER ir mitrinoša bāze, kura pieejama vairākās krāsās, kuras koriģē pigmentāciju. Līdzīgi kosmetoloģiskam produktam, bāze baro ādu, mitrina, mīkstina un padara starojošu. Tā izveido uz ādas smalku plēvīti, kura neļauj tonālam krēmam iesūkties ādā un palīdz saglabāt nevainojamu toni visā dienas garumā.

hd_primer_200

SOLIS 4.

Tonālie līdzekļi. Tonālos krēmus izmanto, ja ir nepieciešams izmainīt sejas toni vai ādas faktūru. Tonālie krēmi nekādā gadījumā nav domāti pumpu maskēšanai! Izvēloties tonālo krēmu, jums ir jāizlemj kādu efektu jūs gribētu sasniegt – ļoti vieglu, vidējo vai blīvu pārklājumu. Tonālo krēmu sākam uzklāt virzienā no pieres uz leju, tad no virsdegunes virzienā uz sāniem, iztušējot tonālo matiņu auguma virzienā, pēc tam uz leju gar degunu un no deguna sāniem virzienā uz vaigiem. Pēc tam iztušējam tonālo krēmu, sākot no sejas centra virzienā uz matu auguma līniju, veidojot maigu pāreju gar zoda līniju. Procesu pabeidzam, tonējot zodu un virslūpu, plānā kārtā ietonējam augšējos plakstiņus.

facebody_200

SOLIS 5.

Lai acis neizskatītos nogurušas, uz apakšējā plakstiņa uzklāj konsīleri – LIFT CONCEALER – tas ir īpašs tonālais korektors maigai ādai ap acīm, kurš palīdz maskēt tumšos lokus zem acīm. Nedaudz konsīlera uzklāj uz apakšējā plakstiņa un maigi iztušē. Ja konsīlers sastājies rieviņās, to izlīdzinām ar pirkstu. To nedrīkst berzēt, bet viegli jāpiespiež.

lift_concealer_200

SOLIS 6.

Nelielus trūkumus uz ādas – pumpas, rētas utt. – palīdzēs nomaskēt kamuflāžas krēms – to piemeklē saskaņā ar sejas un tonāla krēma toni. CAMOUFLAGE CREAM ir pieejams paletēs vai atsevišķos iepakojumos pa vienai krāsai. Vislabāk ir uzklāt to ar speciālo otu – nedaudz krēma uzklāj uz konkrēto vietu, iztušējot. Ar kamuflāžas krēma palīdzību var nomaskēt jebkuru ādas defektu un pat tetovējumu!

camouflage_cream_200

Bāze meikapam ir uzklāta! Uzklājam birstošo pūderi LOOSE POWDER vai HD Pūderi – tas nostiprinās meikapu un padarīs ādu samtainu. Tagad var ķerties pie tēla veidošanas. Ir svarīgi izvēlēties, ko un kā jūs gribat panākt – rezultāts ir atkarīgs no jūsu rīcības. Viens un tas pats paņēmiens var pārvērst maigu dienas meikapu par izteiksmīgāku, ar kuru var doties uz ballīti.

loose_powder_200

Klikšķini šeit, piedalies konkursā un laimē vienas dienas meikapa uzklāšanas apmācību salonā "Poetica"!

l001_200 logo_final_200

summer_tonik_gazette_2_012_544

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsmāņticība!!!!!
Nākamais rakstskā uzvarēt!!!