10 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Dabas enerģija aizņemtiem cilvēkiem

 

Tikpat dabiska kā saullēkts un saulriets ir Tava vajadzība pēc regulārām ēdienreizēm. Daudzas sievietes, kuras rūpējas par savu figūru, mēdz pieļaut lielu kļūdu – viņas uzņem nepietiekami daudz enerģijas, un organisms sāk uzkrāt rezerves. Vielmaiņa palēninās, un rodas liekais svars. Uztura speciālisti iesaka noteikti paēst brokastis, jo enerģija Tev ir vajadzīga jau no paša rīta.

Arī turpmāko dienas daļu regulāras ēdienreizes ir ļoti būtiskas, lai Tev labi veiktos darbs un neciestu veselība. Taču ko darīt, ja ikdienas steigā tam pietrūkst laika? AXA graudaugu produkti ir labs risinājums! Tā ir iespēja pat visaizņemtākajiem cilvēkiem pilnvērtīgi paēst.

AXA ir daudzveidīgi graudaugu produkti, piemēroti visdažādākajiem cilvēkiem un situācijām. AXA produkti nāk no dabas un nodrošina vērtīgām uzturvielām bagātu maltīti īsā laikā. Kad Tu atjauno enerģiju un sajūti dzīves sparu, pat visgrūtākie darbi šķiet vieglāk paveicami!

Vienkārši un ātri pagatavojamie AXA graudaugu produkti ir radīti, lai sniegtu Tev enerģiju tieši tajā mirklī, kad tā visvairāk nepieciešama. Vai tas būtu musli batoniņš, ko ātri uzkost pa ceļam, musli maisījums brokastīs vai launagā, bez vārīšanas pagatavojama silta biezputra ar piedevām vai pilngraudu makaroni – visi AXA produkti ir garšīgi, veselīgi un viegli lietojami.

atraas_3mazputras1_430
AXA biezputras ar piedevām nodrošina siltu maltīti ar augstu uzturvērtību brīžos, kad svarīgs laiks. Šīs biezputras nav jāvāra, tās pagatavojamas dažās minūtēs, vienkārši uzlejot karstu ūdeni, tāpēc ir ļoti noderīgas darbā vai ceļojumā.

musli_430
AXA musli ir spēcinošs graudaugu pārslu un citu veselīgu gardumu maisījums. Tas ir ideāli piemērots brokastīm, kā arī lieliska izvēle jebkurā citā dienas laikā mājās vai ofisā.

batoniji_650x650px_430
AXA musli batoniņi "Active & Fit" labi noder, lai ātri atgūtu spēkus un vienlaikus panašķotos. Kārdinošais graudaugu batoniņš ar ogu gabaliņiem un jogurta krēmu ir papildus bagātināts ar dabīgām šķiedrvielām. To ēdot, nav jāraizējas par slaido līniju, jo batoniņa enerģētiskā vērtība ir tikai 94 kalorijas.

ogas_430_01

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstskonsultants
Nākamais rakstsspoži