6.1 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Aktīvākajām blogu rakstītājām – balvās Šī sviesta produkti

 

img_4795_200

Interneta veikalā Ekokosmetika.lv vari iegādāties pavisam četru veidu ķermeņa sviestus:
Ķermeņa sviests "Rožu ziedlapiņa"
Iedarbīgs līdzeklis masāžai un ādas kopšanai pēc peldes vai dušas. Tā galvenās sastāvdaļas – kakao sviests, jojobas eļļa un Šī sviests nodrošina lielisku ādas barošanu un mitrināšanu, paaugstina ādas elastību un reģenerācijas spējas, izlīdzina ādu, kā arī aizkavē novecošanas procesu.

Ķermeņa sviests "Medus un greipfrūts" ar mīkstinošu efektu
Tā galvenās sastāvdaļas – kakao sviests, jojobas eļļa un Šī sviests nodrošina lielisku ādas barošanu un mitrināšanu, paaugstina ādas elastību un reģenerācijas spējas, izlīdzina ādu, kā arī aizkavē tās novecošanas procesu. Piemērots ikdienas ķermeņa kopšanai pēc ķermeņa skrubja lietošanas vai atsevišķi.

Ķermeņa sviests "Citruss" ar pretcelulīta efektu
Ir iedarbīgs līdzeklis masāžai un ādas kopšanai pēc peldes vai dušas. Tā galvenās sastāvdaļas – kakao sviests, jojobas eļļa un Šī sviests nodrošina lielisku ādas barošanu un mitrināšanu, izlīdzina ādu, aizkavē novecošanas procesu, paaugstina tās elastību un reģenerācijas spējas. Citrona, apelsīna un greipfrūta ēteriskās eļļas palīdz mazināt celulīta pazīmes un ādas asinsvadu zīmējumu, balina pigmenta plankumus un iedarbojas tonizējoši. Piemērots ikdienas ķermeņa kopšanai pēc ķermeņa skrubja lietošanas vai atsevišķi.

Ķermeņa sviests "Tējas koks" problemātiskai ādai
Tējas koka ēteriskā eļļa veicina sīku brūcīšu sadzīšanu un audu atjaunošanos, attīra ādu. Tai piemīt antiseptiska un pretsēnīšu iedarbība.

_mg_5807_430

Šoreiz esam noteikuši piecas aktīvākās aprīļa interesantāko blogu rakstītājas: Suutiiba, Dzejniece, Aijasss, Sanuciitis un Madziiic.

Apsveicam meitenes! Turpini lasīt cosmo.lv apmeklētāju blogus un raksti arī savu dienasgrāmatu!

logo_eko_200
Apmeklē Ekokosmetika.lv!

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.