9.6 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Izlasi perfektas skūšanās padomus un piedalies konkursā!

 

Izlasi perfektas skūšanās padomus, klikšķini šeit un piedalies Venus rīkotajā konkursā!

venus3_430

 

Kādas ir skūšanās želejas lietošanas priekšrocības?

Līdz ar Venus skuvekli skūšanās želeja ir gluda skuvuma noslēpums. Tā saglabā matiņos mitrumu, tādējādi atvieglojot to nogriešanu, kā arī satur eļļas, kas ļauj skuveklim maigi slīdēt pār ādu. Vēlaties panākt vēl vienkāršāku matiņu skūšanu? Izmēģiniet SatinCare ādai tīkamo skūšanās želeju, kurai piemīt liegi salds aromāts.

venus1_375

Cik bieži jāmaina skuvekļa galviņa?

Lai gan nepastāv konkrēti noteikumi, nomainiet skuvekļa galviņu tiklīdz pamanāt, ka asmenīši kļūst neasi. Vairumam sieviešu tas ir aptuveni pēc 5-10 skūšanās reizēm. Venus skuvekļiem ir maināmas skuvekļa galviņas, kas der visiem Venus skuvekļiem, tāpēc Jūs varat izmēģināt citu asmenīšu veidu ar jau esošo Venus skuvekli.

Kāpēc rodas skrāpējumi un iegriezumi?

Daudzas no šīm fiziskajām (un vecmodīgajām) neērtībām rada skuvekļa slīdēšana, jo Jūs nevarat noturēt skuvekļa rokturi ziepjainā rokā vai zaudējat līdzsvaru uz vannas gludās malas. Venus skuvekļiem ir ērts rokturis, kas novērš šādu skrāpējumu un iegriezumu rašanos. Skujoties vienmēr atcerieties veikt vertikālas nevis horizontālas kustības ar skuvekli. Bet, lai saglabātu līdzsvaru, uzlieciet uz vannas malas dvieli un uz tā uzlieciet kāju. Tas palīdzēs Jums saglabāt stabilitāti skujoties.

Vai varu izmantot vienu skuvekli kājām, padusēm un bikini zonai?

Protams! Tikai atcerieties, ka matiņi padusēs un bikini zonā aug dažādos virzienos. Šajās zonās mēģiniet skūt dažādos virzienos – augšup, lejup un uz sāniem. Tādējādi Jūs panāksiet patiesi gludu skuvumu.

Vai es drīkstu izskūt liekos matiņus uz uzacīm, augšlūpas, sejas un vēdera?

Lai gan nav iemesla, kāpēc nevarētu skūt matiņus uz sejas (puiši to dara ik dienas!), vairums sieviešu izvēlas metodes, kuras ļauj precīzāk kontrolēt uzacu matiņu un uz augšlūpas augošo matiņu likvidēšanu, piemēram, vaksāciju, izraušanu ar pinceti un epilēšanu.

Kā ar citām matiņu likvidēšanas metodēm?

Kad ir runa par liekā apmatojuma likvidēšanu, ir daudzas iespējas, tomēr mitrā skūšanās ir ātrs un vienkāršs veids, kā saglabāt ādu maigu un skaistu.
Vaksācija: Rezultāts saglabājas ilgi, bet tas var būt sarežģīts process, pēc kura āda ir iekaisusi – au!
Elektroepilācija (sausā): Vienkārši veicama mājās, tomēr nenodrošina izcili gludu skuvumu, tāpēc papildus nepieciešams izmantot skuvekli.
Epilācijas līdzekļi: Ātrs un vienkāršs veids, tomēr visbiežāk tiem ir nepatīkama smarža un tie var radīt ādas iekaisumu.
Epilatori: Nepieciešams, lai matiņi būtu atauguši, turklāt rezultāts var nebūt ilgstošs.
Permanentā matiņu likvidēšana: ļoti dārga procedūra, turklāt, lai to veiktu, nepieciešamas profesionālas zināšanas.
Mitrā skūšanās: Lēta, ērta, āra un droša, ja izmantojat kvalitatīvu skuvekli.

Nesakairiniet ādu: Kairinājuma novēršana skujoties

Hei, skaistule, vai nav laiks reizi par visām reizēm atbrīvoties no ādas kairinājuma, kas rodas skujot matiņus? Piedāvājam vienkāršu divu soļu risinājumu, kas Jūs pārsteigs: nomainiet skuvekļa galviņu, līdzko pamanāt, ka asmenīšu kļūst neasi. Pirms barojošas skūšanās želejas uzklāšanas, mitriniet ādu ar siltu ūdeni 2-3 minūtes.

 venus2_200

Gluds slīdējums: grūti pieejamo zonu skūšana

Mums visām ir gadījies, skujot matiņus, savainot celi vai potīti. Kādas viltībiņas jāzina, lai izskūtu šīs sarežģītās zonas? Pirmkārt, izvēlieties kvalitatīvu skuvekli, kas radīts īpaši sievietes ķermeņa izliekumiem. Kad esat atradusi pareizo rīku, ļaujiet šīm zonām uzsūkt pēc iespējas vairāk skūšanās želejas. Skujiet lēnām, izmantojot īsus skuvekļa vilcienus, un nespiediet skuvekli pārāk spēcīgi, lai panāktu gludu, nesāpīgu skuvumu.

Gūsti panākumus ar skaistām un gludām kājām! Izmēģini Venus Vibrance, izcilu skuvekli, kas maigi noņem sausās, atmirušās ādas šūnas ikreiz, kad skuj kājas, atklājot jauno, maigo ādu. Lielākam efektam uzklāj bagātīgi mitrinošu krēmu vai ķermeņa losjonu, kas satur mirdzošas daļiņas, un esi gatava būt uzmanības centrā!

Nepalaid garām savu iespēju – klikšķini šeit un piedalies Cosmo un Venus rīkotajā konkursā!

venus_konkurss_430

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.