3.9 C
Rīga
ceturtdien, 18 aprīlis, 2024

Uzzini visu par eko produktiem!

 

Ar ko īsti atšķiras eko pulveris no parasta pulvera lielveikala plauktā? Vai mati būs tikpat spīdīgi, ja lietosi eko šampūnu? Un cik vispār maksā eko šampūni? Vai ekoloģiski ražota skropstu tuša ir noturīga? Vai bio telpu aromatizētāji ir tik pat noturīgi kā parastie smaržkociņi? Tie ir tikai daži neskaidri jautājumi, uz kuriem mēģināsim rast atbildes.

Mēs esam pārliecinātas, ka arī tev padomā kāds jautājums, kas saistīts ar eko produktiem. Ķeries klāt, klikšķini šeit un uzraksti to mums! Lielākais eko veikalu tīkls Latvijā – BIOTĒKA atbildēs uz interesantākajiem un aktuālākajiem jautājumiem par jebkuru tēmu, saistītu ar eko produktiem, turklāt ieteiks tev arī konkrētus produktus.

Iesūtīt jautājumu vari no 8. līdz 31maijam. Turklāt trīs interesantāko jautājumu autores saņems dāvanu no BIOTEKAS – jaunu produktu – Neo Bio piena medus šampūnu.

n_fs_repair_shampoo_200

Atbildes tiks publicētas sadaļā "Kas jauns" sākot no 18.maija līdz 8.jūnijam. Uzvarētāju vārdi tiks paziņoti šajā sadaļā 9.jūnijā. Seko līdzi un nepalaid garām!

ekoprodukti_430 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsKas ir Zelta šī?
Nākamais rakstsdzīve pēc…