6.1 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Palutini savus matus!

 

Šie jaunie izmidzināmie balzami ir divreiz vieglāki kā tradicionālie balzami, bet rūpējas par taviem matiem tāpat kā tie. Īpašā formula ļoti viegli iesūcas matu šķiedrā, nepadarot matus smagus. Mati kļūst viegli ķemmējami un veidojami.  Matu sakārtojumu ir vienkārši atsvaidzināt dienas laikā.

Elvital piedāvā 3 veidu izmidzināmos balzamus:

 elvital_colorvive_leavein_spray_conditioner_300

1. Aizsargājošs neskalojams balzams krāsotiem matiem

Viegls, ērti lietojams izsmidzināms balzams ar krāsu aizsargājošu un gaismu atstarojošu sistēmu un UV filtru, kas baro matus un pasargā tos no apkārtējās vides nelabvēlīgās ietekmes. Krāsotu matu mirdzums saglabājas ilgāk un tie  kļūst zīdaini maigi.

 elvital_antibreakage_leavein_spray_conditioner_300

2. Atjaunojošs neskalojams balzams bojātiem un trausliem matiem

Viegls izsmidzināms balzams ar Ceramide-Cement, kas ir matu dabīgās saistvielas precīza kopija, atjauno bojātās matu vietas, padara matus stiprākus un elastīgākus. Mati kļūst gludi un mirdzoši, tie ir viegli ķemmējami.

 elvital_nutrigloss_light_leavein_spray_conditioner_300

3. Neskalojams balzams vidēji gariem un gariem taukainiem matiem

Viegls, ērti lietojams izsmidzināms balzams ar pērļu proteīnu un citrusu. Tas parada matus maigus,vieglus un izteikti mirdzošus no saknēm līdz pat galiem. Mati kļūst viegli ķemmējami un nav smagi.

Balzams jāizmidzina uz mitriem matiem pēc šampūna un klasiskā balzama lietošanas vai klasiskā balzama vietā. Iesakām to viegli izsmidzināt uz sausiem matiem, lai piešķirtu matiem formu starp mazgāšanas reizēm. Vieglais balzams var tikt lietots katru dienu un nav jāizskalo.

elvital_leavein_sprays_all_range_558_01

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstspeace/
Nākamais rakstsFoto ievietošana