6.8 C
Rīga
trešdien, 24 aprīlis, 2024

Apnicis lasīt par krīzi?

 

Tiešā tirdzniecība ir strauji augoša  nozare visā pasaulē –  2007. gadā tā sasniedza vairāk kā 114 miljardu lielu apgrozījumu visā pasaulē un ar to nodarbojas vairāk kā 62 miljonu neatkarīgo konsultantu!

Lielākā tiešās tirdzniecības kompānija pasaulē ir "Avon", kompānija sievietēm, kas piedāvā kosmētiku, bižutēriju un galvenais – papildus peļņas iespējas sievietēm!

Ļoti daudzas sievietes arī Latvijā zina, ka kopā ar Avon krīze ir vieglāk uzvarama – kompānija piedāvā sievietēm iespēju gūt papildus ienākumus ļoti patīkamā veidā – piedāvājot savām kolēģēm, kaimiņienēm un radiniecēm lielisku kosmētiku par pieņemamu cenu. Tas ir risinājums. Visā pasaulē sievietes, meklējot alternatīvas pelņas iespējas, iesaistās tiešajā tirdzniecībā, tādējādi kompensējot robus personiskajās finansēs. 

avon_200

Kāpēc tik daudz cilvēku nodarbojas ar tiešo tirdzniecību?

Tādēļ, ka:

– tas ir iemesls satikties ar citiem cilvēkiem;

– brīvi izvēlēts darbošanās laiks;

– lielisks papildus peļņas avots;

– vienkāršs veids, kā uzsākt savu biznesu;

– peļņa ir tieši proporcionāla ieguldītajam darbam.

Ar tiešo tirdzniecību var nodarboties ikviens, jo nepastāv ierobežojumi attiecībā uz izglītību, vecumu, dzimumu, finansiālajām iespējām un fiziskiem dotumiem. Tiešie pārdevēji ir paši sev priekšnieki!

"Tiešā tirdzniecība ir brīnišķīgs peļņas avots, kas  neprasa nekādus personīgos ieguldījumus", apgalvo kosmētikas kompānijas AVON konsultante, dizainere Dita Reihmane. Viņa atzīst, ka apvieno patīkamo ar lietderīgo: "Darboties kā AVON konsultante sāku gluži kā pa jokam: pieteicos, paņēmu katalogu, ko pļāpājot šķirstījām ar draudzenēm un kolēģēm pie kafijas tases. Tagad tas ir izvērties ļoti aizraujošā hobijā, kas nes peļņu! Turklāt AVON ir lielisks iemesls, lai lieku reizi satiktos ar draudzenēm. Tas tiešām izklausās neticami, bet šis patīkamais hobijs nevis tērē manus līdzekļus, bet gluži otrādi – sniedz iespēju nopelnīt. Un šajos laikos tas nav mazsvarīgi. Darbā pasūtījumi ir neregulāri un iespēja papildus nopelnīt, pārdodot AVON produktus ir lielisks atspaids. Turklāt, man kā konsultantei, tas ir ārkārtīgi vienkārši – produktu pasūtījumu veicu Internetā, nepieceļoties no darba vietas. Preces tiek piegādātas man izdevīgā vietā . Ik reizi tās gaidu ar nepacietību – lai varētu tās ātrāk  nogādāt un sākt skaitīt naudu savā maciņā!"

avon1_200 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsvasara sākusies
Nākamais rakstskāpēc tā?