6.8 C
Rīga
trešdien, 24 aprīlis, 2024

Jauns ūdens dziedniecības un relaksācijas centrs

 

1_356

Ūdens dziedniecības un relaksācijas centrs piedāvā:

* Relaksējošas masāžas (četrrocīgas, izmantojot šokolādi, ārstniecisko augu sainīšus utt.) uz speciālas ar ūdeni pildītas gultas ar vienlaicīgu krāsu un siltuma terapiju. Katram klientam tiek piemeklēta atbilstošs krāsas gaisma: sarkanā regulē asinsspiedienu, savukārt zilā, zilganzaļā un zaļā iedarbojas uz nervu sistēmu, relaksējot organismu un mazinot spriedzi.

*Uz ajūrvēdas atziņām balstītu procedūru, izmantojot multifunkcionālu AQUASPA iekārtu, kas procedūrai piešķir jaunu, modernu skanējumu. Klienta ērtību labad iekārta dod iespēju šo daudzveidīgo procedūru veikt viena kabineta ietvaros un radīt papildu sajūtu harmoniju. Aquaspa iekārta ir aprīkota ar tvaika un aromāta izplatīšanas funkciju, termālo masāžas dušu, infrasarkano starojuma avotu īpašam siltuma komfortam procedūras laikā. Atkarībā no izvēlētā mērķa procedūras laikā var pielietot dažādas masāžas tehnikas, īpašus kosmētiskos līdzekļus, maskas un ietīšanas.

* Paralēli iespējams veikt arī relaksējošas procedūras sejai un dekoltē zonai. Savukārt tehnoloģiju cienītājiem piedāvā AQUASPA īpaši saudzējošu WM vakuummasāžu, lai maigi skulpturētu augumu ar juteklisku ūdens un ēterisko eļļu pieskārienu.

* Hidroterapiju (Šarko duša, Zemūdens masāža)

* Sejas, krūšu un ķermeņa skaistumkopšanas procedūras

* Solāriju

 2_350

www.wellslim.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsDīvainais sapnis
Nākamais rakstspirmais datums