2.3 C
Rīga
sestdien, 27 aprīlis, 2024

Meiteņu labākā draudzene – laba skropstu tuša

 

Laba skropstu tuša var pilnībā izmainīt izskatu – tā var lieliski izcelt acis, padarīt tās lielākas un izteiksmīgākas. Tomēr tuša var arī iegāzt – nekas neizskatās tik bēdīgi, kā saķepusi vai izsmērējusies skropstu tuša, tāpēc pareizās tušas meklējumiem reizēm jāvelta ilgs laiks.

0910_38174_spectra_3_200

Sievietes nekad nebeigs tiekties pēc vēl garākām un kuplākām skropstām, tomēr visu jādara ar mērenību. AVON Spectra Lash skropstu tuša noderēs ikvienam gadījumam – gan tad, kad nepieciešams dabisks make-up, gan tad, kad ar vienu skropstu vēzienu jāsavaldzina puisi.

Dabiska izskata skropstas būs piemērotas, ja jādodas uz lietišķu tikšanos vai darba interviju. Tu taču nevēlies, lai viss, ko par tevi atceras potenciālais darba devējs, ir tavas super izteiksmīgās skropstas, bet viņam nepavisam prātā nepaliek tavas lieliskās spējas un vērtīgā darba pieredze. Uzgriez AVON Spectra Lash skropstu tušu uz "1" un uzklāj pāris tušas kārtas, lai iegūtu dabiska izskata skropstas. Pievērs uzmanību arī pārējam grimam, lai skropstas piestāvētu izvēlētajām acu ēnām, vaigu sārtumam un lūpu krāsai.

picture_013_645

Uzgriez AVON Spectra Lash uz "2" un uzklāj pāris tušas kārtas, ja jādodas uz pēcpusdienas randiņu kafejnīcā ar draugiem, jo šim pasākumam noteikti piemērotākas būs kuplākas skropstas. Šādam gadījumam vari droši atļauties savā grimā lietot spilgtākas krāsas, jo kas to zina, kur un cikos šis pēcpusdienas randiņš beigsies.

picture_039_645

Bet, ja jādodas uz ballīti vai kādu vakara pasākumu, tad droši uzgriez AVON Spectra Lash uz "3" un uzmanīgi, ar lēnām zig-zag kustībām uzklāj pāris kārtas skropstu tušas. Uzmanies, lai skropstas nesaķeptu. Gadījumā, ja skropstas tomēr saķep, izķemmē tās ar speciālu ķemmīti. Arī pārējo grimu droši vari klāt spilgtu, tumšu un izteiksmīgu, lai tas nepazūd vakara apgaismojumā.

picture_077_645 

 

Vēl daži ieteikumi, kas noderēs, draudzējoties ar skropstu tušu:

Melna skropstu tuša ir piemērota ikvienam, bet tā varētu izskatīties pārāk skarbi blondīnēm ar bālu ādas krāsu. Brūna vai brūni melna tuša būs labāka izvēle blondīnēm dienas grimam, melnu atstājot rezervē vakara pasākumiem. Brunetes gan var lietot melnu tušu jebkurā laikā. Zila skropstu tuša izcels zilas acis, bet violeta tuša var padarīt brūnas acis apbrīnojamas. Pamēģini zaļu tušu pie jebkuras acu krāsas, un tu redzēsi, kā tā tiek izcelta.

Atliec skropstas ar atliecēju. Ja lieto mehānisko atliecēju, tas jādara pirms tušas uzklāšanas, bet, ja lieto elektrisko sildošo atliecēju, tas jālieto pēc tušas uzklāšanas.

Lai panāktu dramatiskāku efektu, uzklāj skropstu tušu tikai augšējām skropstām vai pavisam nedaudz arī apakšējām skropstām.

Ja vēlies uzklāt vairākas tušas kārtas, dari to uzreiz, kamēr iepriekšējā kārta vēl nav nožuvusi, jo pretējā gadījumā tuša var saķept.

Lai skropstas izskatītos biezākas, ar melnu, brūnu vai tumši pelēku kontūrzīmuli uzvelc pavisam smalku, gandrīz neredzamu līniju gar pašām augšējo skropstu saknēm acs ārējā trešdaļā. Kontūrlīnija nebūs redzama, bet skropstas pie saknēm izskatīsies biezākas.

Gadījumā, ja tuša ir izsmērējusies uz acu ēnām vai tonālā krēma, netīri to uzreiz nost. Pagaidi, kamēr tušas nospiedums būs nožuvis un pēc tam ar uzacu birstīti uzmanīgi to nokasi. Tā tu pasargāsi grimu no nevēlamiem "caurumiem".

Un visbeidzot, atceries, ka nevainojama make-up pamatā ir pareizi izvēlēta kopjošā kosmētika un vienmērīgs sejas tonis, ko vari panākt ar pareizi izvēlētu tonālo krēmu.

c10_spectralash_636

Iesaka Zanda Šmate, grima māksliniece, kura labprāt atbildēs uz jautājumiem par grima uzklāšanu. Raksti: zanda.smate@inbox.lv!

Ieskaties arī www.avon.lv.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakststirgošanās
Nākamais rakstsSLS un SLES- kāpēc kaitīgi?