7.2 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Palīdzi apturēt bērnu un jauniešu tirdzniecību!

 

logo_stop_200

Nesen The Body Shop Latvijā pievienojās starptautiskajai The Body Shop kampaņai "Apturi bērnu un jauniešu seksa tirdzniecību". Kampaņa norisināsies visos The Body Shop veikalos Latvijā līdz pat 2010.gada septembrim. Kampaņa Latvijā norit sadarbībā ar biedrību "Sieviešu resursu centrs MARTA", kas, veicinot izpratni un ietekmējot sabiedrības attīstību, pārstāvot un aizsargājot demokrātiskas vērtības, iestājas par dzimumu līdztiesīgu sabiedrību, sniedz atbalstu sievietēm un jauniešiem, kas cietuši no cilvēku tirdzniecības un vardarbības. Biedrība veic preventīvo darbu, rīkojot akcijas, informatīvus pasākumus, nodrošinot pirmo bezmaksas karsto tālruni, lai informētu un izglītotu sabiedrību, novērstu cilvēku tirdzniecības risku, kā arī sniegtu atbalsta pakalpojumus un rehabilitāciju cilvēku tirdzniecības upuriem.

Sniedz savu roku, lai atbalstītu kampaņu "Apturi Bērnu un Jauniešu Seksa Tirdzniecību", jo kopā mēs varam palīdzēt! No katra pārdotā roku krēma "Maigas Rokas, Laba Sirds" Ls 4.50 nodrošina palīdzību daudziem Latvijas bērniem un jauniešiem, kas tiek pārdoti un seksuāli izmantoti. Jo vairāk mēs pārdosim, jo vairāk mēs varam sniegt tik ļoti nepieciešamo atbalstu. Sākotnējais kampaņas mērķis ir atjaunot un uzturēt bezmaksas karsto tālruni. Turpmāk, zvanot uz numuru 80002012, ikviens kurš ir tirdzniecības upuris, saskata to, nonācis aizdomīgā situācijā vai vienkārši norūpējies par kādu savu tuvinieku, varēs saņemt profesionālu informāciju un palīdzību.

bildekrems_650
 

Kampaņas roduktus var iegādāties Latvijā The Body Shop veikalos tirdzniecības centros Alfa, Mols, Spice, Domina, Origo un Galerija Centrs, kā arī Liepājā tirdzniecības centrā Kurzeme.

globalnav_logobrand_copy_213 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstspārsteidzoši!
Nākamais rakstsPar "īstajiem"