1.8 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Iepriecini sevi ar SPA Wisdom no The Body Shop!

 

Katra produktu kolekcija ir autentisku un Kopienu Tirdzniecības sastāvdālu kombinācija, ietverot valdzinošus aromātus un jutekliskas tekstūras. SPA Wisdom® līnija ļauj mājas apstākļos izbaudīt SPA procedūru izjūtas.

POLYNESIA MONOI BODY BALM – Polinēzijas Monoi ķermeņa balzams (200ml)
Spa Wisdom®  Monoi  balzāms padara ādu maigu un gludu. Tas satur dabiskas un eksotiskas sastāvdaļas no visas pasaules, piemēram, Monoi de Tahiti eļļu, ko iegūst apvienojot Taiti gardēnijas pumpurus un rafinētu kokosa eļļu. Kakao sviestu un ši sviestu no Ganas, sojas un Brazīlijas rieksta eļļu, lai bagātīgi mitrinātu un nogludinātu ādu. Apburs ar smaržu buķeti, kas satur jasmīna ziedu, citrusaugļu un dzintara, vaniļas un muskusa notis. Piemērots visiem ādas tipiem.

POLYNESIA LOTUS & FRANGIPANI FLOWER BATHING MILK –   Lotusa un Frangipani ziedu vannas piens  (250 ml)
SPA Wisdom® Polinēzijas vannas piens ir piemērots ikvienam, kas meklē relaksējošu produktu vannas procedūrām – sevis palutināšanai. Vannas piens ir maigs, kondicionējošs un izsmalcināts pienveida krēms, kas piepildīs vannu ar tropisko ziedu neatvairāmo smaržu. Tas relaksē, nomierina un satur dabiskas un eksotiskas sastāvdaļas no visas pasaules, kā lotosa ziedu pienu un Frangipani ziedu ekstraktu, kas palīdz aizmirst ikdienas stresu un nepatikšanas. Vannas pienu pievieno vannā tekošam ūdenim un samaisa.

POLYNESIA LIME & COCONUT SHOWER GEL – Laima un kokosrieksta dušas želeja (250ml)
Izsmalcināta dušas želeja ķemeņa atsvaidzināšanai un prāta uzmundrināšanai. Satur rīsus un aprikozu kauliņu granulas atmirušo ādas šūnu maigai nolobīšanai. Satur ādu mitrinošās sastāvdāļas no visas pasaules, kā kokosriekstu eļļu no Samoa salām un organiski iegūto medu no Zambijas.

polynesia_wisdom_430 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsVecie COSMO žurnāli
Nākamais rakstsnemiers