6.4 C
Rīga
trešdien, 24 aprīlis, 2024

Minerāļi – jaunā skaistuma tendence

 

Arī ādas kopšanas sektorā minerāli kļūst arvien svarīgāki. Artdeco Hand Balance jaunā programma ir domāta, lai tu iegūtu zīdaini maigas rokas, kas šajā gadā ir papildināta ar ekstra oriģināliem minerālajiem produktiem.

3_230

Beauty Flash Manicure

Acumirklī perfekts manikīrs ideāli koptām rokām un nagiem. Eļļas pīlings ar Himalaju sāli, džodžoba un safrāna eļļu. Vienreiz vai divreiz nedēļā nelielu produkta daudzumu iemasē plaukstās, it kā mazgājot rokas. Noskalo sāls pīlingu ar siltu ūdeni. Eļļas dziļi iesūcas ādā, padarot to samtainu un smaržīgu uz ilgu laiku. Produkta unikālā struktūra padara manikīra procedūru vieglu un ātru, ideāli piemērotu veikšanai mājas apstākļos. Sastāvā esošais attīrītais kristāliskais sāls, kas iegūts Himalaju kalnos, maigi attīra ādu, padara rokas mīkstas un gludas. Dabīgās eļļas ideāli rūpējas par ādas maigumu. Tas ir unikāls produkts, kas vienlaicīgi atjauno un baro ādu, apvienojot pīlinga un kopjoša krēma īpašības.

 minerals_308

Jaunais roku losjons – Hand Moisturizer with Minerals -mitrinošs krēms rokām ar minerālvielām

Viegls losjons ar jūras minerāliem aizsargā un mitrina ādu. Mandeļu eļļas ekstrakts baro sausu, saplaisājušu ādu, kamēr āda kļūst atkal gluda un maiga. Āda kļūst apbrīnojami maiga kā zīds!

Losjons roku kopšanai, kurš ātri iesūcās ādā, roku kopšanai ikdienā. Viegla un maiga roku kopšana ikdienai, kas neatstāj taukainus traipus. Intensīvā speciālā mitrināšana cīnās ar mitruma līmeņa pazemināšanos ādā. Kaktusa ekstrakts atjauno un mitrina ādu. Dabīgā mandeļu eļļa neļauj ādai izžūt. Jūras minerāli stimulē ādas aizsarg funkcijas un atjaunošanas spējas.

mask_430

Hand Comfort Mask with Sheabutter & gloves

Bagātīga, atjaunojoša maska rokām – sausai un nogurušai ādai ar šī eļļu, 50ml,1 karotīte, 1 pāris kokvilnas cimdu.

Šis intensīvas iedarbības līdzeklis lutina jūsu rokas ar sastāvā esošajām dabīgajām eļļām un sniedz ādai tūlītēju labsajūtu. Šī koka riekstu eļļa uztur ādas elastību, bet džodžoba un avokado eļļas padara ādu mīkstu un līdzenu. Pantenola iedarbība papildus nomierina ādu. Nepatīkamas sausuma un kairinājuma sajūtas acumirklī pazūd. Eļļas dziļi iesūcas āda, padarot to samtainu un smaržīgu uz ilgu laiku.

1_608_01 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsZiemassvētku kartītes tradīcijai jau 166 gadi!
Nākamais rakstsAsaraini