6.3 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Dažas minūtes un liekie matiņi pazūd uz visiem laikiem!

 

Profesionāla procedūra mājās – HPLight ir 100% drošs risinājums, lai atbrīvotos no nevēlama apmatojuma, izmantojot profesionālas tehnoloģijas. Foto epilācijas darbības principa pamatā ir IPL tehnoloģija  – ksenona lampas izraisīts spēcīgs gaismas impulss. Šo gaismu absorbē matu šūnas, kas satur melanīnu. Gaismas siltuma enerģija koncentrējas tikai uz mata folikulu un iznīcina to. Siltums tiek absorbēts caur mata stiebru, tādējādi traumējot mata sīpolu un aizkavējot jauna mata augšanu, bet pilnībā nebojājot apkārtējo ādu. Augstas intensitātes gaismas starojums ļauj panākt maksimālu efektu, iznīcinot 100% matu folikulus augšanas stadijā.

hplight2_430 

Vienkārša lietošana

HPLight ir viegli lietojams, nav nepieciešama speciāla apmācība. Lai atbrīvotos no nevēlamā apmatojuma, nepieciešamas 4 – 6 procedūras. Procedūras jāveic ik pēc 2 nedēļām. Jau pēc pirmās procedūras palikušie matiņi kļūst daudz trauslāki un nepamanāmāki. Procedūras efektivitāte ir atkarīga no apstrādājamās zonas (rokas, kājas, bikini, paduses), no matiņu krāsas un ādas tipa. Pēc fotoepilācijas nu jau "atmirušie" matiņi izkrīt divu nedēļu laikā. Nākošo procedūru veic pēc vajadzības. HPLight paredzēts liekā apmatojuma likvidēšanai uz kājām, rokām, padusēm un bikini. HPLight nav ieteicams lietot uz sejas.

Droši un nesāpīgi

Aizmirstiet par regulārām sāpīgām procedūrām, iekaisumiem un ieaugušiem matiņiem. Epilācija ar HPLight ir droša un nesāpīga. Klīniskie  testi apliecināja, ka izmantojot  HPLight, sasniegtais rezultāts ir ilgtermiņa, kas saglabājas 3-5 gadus, atkarībā no individuālām hormonālām īpatnībām. Pamanāms efekts parasti sasniedzams pēc otrās vai trešās procedūras. Tas atkarīgs arī no apstrādājamās zonas. Lampas modulim ir elektroniskās bloķēšanas sistēma, kas pieļauj impulsa starojumu tikai tādā gadījumā, ja aparāts cieši piespiests klāt. Iebūvētā aizsardzības sistēma pieļauj aparāta lietošanu bez aizsargbriļļu lietošanas.

Ekonomiski izdevīgi

Izmantojot HPLight, tiek ietaupīta Jūsu nauda un laiks. To iespējams lietot jebkurā jums izdevīgā vietā un laikā.  Izmantojot HPLight, iespējams ievērojami ieekonomēt tēriņus, kas paredzēti epilācijai. Viens gaismas impulss  ar HPLight izmaksā aptuveni 0,3 Ls. Procedūra abām padusēm izmaksā ne vairāk kā 3 Ls. Procedūru iespējams veikt ļoti īsā laikā, jo apstrādājamās virsmas laukums ir 6 cm2, bet laika intervāls starp impulsiem – mazāks kā 4 sekundes. Viena apakšstilba apstrādei nepieciešamas mazāk kā 15 minūtes, bet abu padušu apstrādei – līdz 10 minūtēm.

hplight3_150

Biežāk uzdotie jautājumi

Vai fotoepilācija nav kaitīga veselībai?

Fotoepilācija ir pilnīgi nekaitīga veselībai, jo netraumē ādas virskārtu. Tās iedarbība uz ādu ir pat ar labvēlīgu efektu, jo fotoepilācijas laikā notiek ādas fotoatjaunošana. Plaša spektra gaismas vilnis uzsāk dabīgu ādas reģenerācijas procesu, stimulējot kolagēna un elastīna sintēzi.

HPLight iedarbība uz gaišiem un sirmiem matiem

Likvidējamā apmatojuma krāsai jābūt pēc iespējas tumšākai. Gaiši, sirmi un rudi mati, kā arī ļoti plāni mati ir grūtāk apstrādājami nekā tumši vai biezi mati. Tas saistīts ar melanīna daudzumu. Sirmus un gaišus matus ar fotoepilācijas palīdzību tikpat kā nav iespējams likvidēt.

 

Rudens-ziemas-agra pavasara periods ir pats labākais laiks fotoepilācijas procedūru kursa uzsākšanai, jo tad nav vilinājums pagulēt saulē, ko fotoepilācijas laikā nav ieteicams darīt.

hplight1_507

Klikšķini šeit un iegūsti vēl vairāk informācijas par HPLight!

Šobrīd Latvijā HPLight var iegādāties, zvanot pa tālruni 29638632. HPLight ražots Vācijā un tā cena ir 450Ls. Pērkot HPLight, komplektā pievienotas 2 lampas, katras lampas resurss – 750 gaismas impulsi.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsnaivums.
Nākamais rakstslŪk tānu ir sanācis!!