19 C
Rīga
sestdien, 27 jūlijs, 2024

Iepazīsties: minerāldezodoranti

 

Vulkāniskas izcelsmes minerāls – pārbaudīts dabas spēks

Dziļi vulkānu sirdī liela karstuma un spiediena ietekmē vulkāniskās gāzes veido īpašu mikroporainu materiālu, kas ir ļoti viegls un šūnains. Gaisā šis akmens atdziest un saista vides mitrumu, ko ietver savās šūnās. "Garnier" iegūst šo akmeni – neapstrādātu mineralītu – vulkānisko kalnu raktuvēs. Pēc tam izejmateriāls tiek uzkarsēts līdz 80-100 °C temperatūrai, kad tajā ietvertais ūdens pārvēršas tvaikā, radot spiedienu, kas uzpūš vielas struktūru gluži kā popkornu, palielinot tās apjomu 5-10 reizes. Tā tiek iegūts īpaši viegls akmens ar paplašinātu mikrošūnu struktūru, kam piemīt ievērojama absorbēšanas spēja.

Tūlītēja un ilgstoša mitruma absorbēšana

Mineralīts ir pārsteidzošs vulkāniskas izcelsmes minerāls, kas spēj dabiski, nekavējoties un ilgstoši absorbēt sviedrus. Instrumentālās pārbaudes laboratorijās ir pierādījušas, ka mineralīts spēj absorbēt līdz pat četrām reizēm vairāk mitruma nekā paša apjoms. Šī ievērojamā absorbēšanas spēja rodas materiāla porainās struktūras dēļ, kas ļauj piesaistīt un iztvaicēt mitrumu, atstājot ādu taustāmi sausu. Mineralīts darbojas kā dabisks "Gore-Tex", efektīvi mazinot mitrumu, bet ļaujot ādai elpot.

tooted_koos_567

Ieguvumi

* Alumīnija sāļi regulē sviedru izdalīšanos, lai samazinātu ādas virsmas mitrumu.

* Mineralīts dabiski absorbē lieko mitrumu.

* Tas ļauj ādai elpot.

* Darbojas kā otrais aizsardzības līmenis.

* Mineralīta pulvera sastāvs un dabiskā spēja absorbēt un pēc tam iztvaicēt ūdeni padara ādu taustāmi sausu un izcili maigu.

* Instrumentālās pārbaudes laboratorijās ir pierādījušas, ka mineralīta absorbēšanas spēja ir piecas reizes lielāka nekā talkam, kura mitruma uzsūkšanas īpašības parasti izmanto visā pasaulē.

garnier_424

Pieejami vairāki aromāti:

ULTRA DRY – Maijpuķīte, mandarīns, ciedrs.

INVISIBLE – Arbūzs, muskuss, greipfrūts.

SILKY – Rozā vijolīte, persiks, ciedrs un muskuss.

FRESH – Tējas rozes zieds, citruss, ciedrs.

EXTRA CARE – Jasmīns, roze, orhideja un frēzija.

SENSITIVE – Sandalkoka pūderis, roze, palisandrs.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsO.L.O.L
Nākamais rakstsKriminālromāns