13.5 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Atklāj afrodīziju maģisko spēku!

 

Lai izmēģinātu afrodīziju maģisko spēku un zinātu, kā to likt lietā, tirdzniecības centrs "Domina" šā gada 13. februārī no plkst. 10:00 līdz 20:00 aicina uz īpašu Afrodīziju tirdziņu.

 

Ikviens varēs nobaudīt un uz vietas iegādāties dažādus afrodīziju produktus: brūklenes un dzērvenes medū, kaltētas aronijas, pīlādžus, mežrozīšu augļus, rabarberu un dižbrūkleņu sukādes, lauku tējas, medu, šokolādes izstrādājumus, vīnu, jūras veltes, delikateses, garšvielas, kā arī citus iekāri veicinošus produktus.

afrodizijs_251 

Turklāt tirdziņā atradīsi arī Valentīndienas dāvaniņas katrai gaumei un maciņa biezumam, ko papildinās intīmas atmosfēras radītāji – smaržkociņi, sveces, vīraki u.tml.

Leģendas vēsta, ka vīnogām piemīt īpašas stimulējošas īpašības, valrieksti labi noder seksuālās vēlmes veicināšanai, bet krustnagliņas būs lielisks veids, kā uzbudināt un padarīt traku vīrieti. Savukārt viens no slavenākajiem afrodīzijiem ir austeres, kuru ēšanas rituāls vien ir seksuāli rosinošs, sākot ar čaulas atvēršanu un beidzot ar veselas austeres norīšanu. Atliek vien izvēlēties īstos produktos vēlamajam efektam!

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsTur kaut kam ir jābūt
Nākamais rakstsanti valentines day