0.6 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Izbaudi jauno ledus tēju ar alveju un zemenēm!

 

"Jauno Nestea zaļo ledus tēju ar alvejas un zemeņu garšu piedāvājam šobrīd, jo cilvēki ir noguruši pēc garās ziemas un organismam ir nepieciešama palīdzība cīņai ar nepatīkamo stresu. Mums jāatceras, ka, izpildot vingrinājumus un atbrīvojot elpošanu, organismam papildu nepieciešams arī pietiekami daudz šķidruma. Un kāpēc gan tā nevarētu būt glāze zaļās ledus tējas," stāsta Marit Kroon, Coca-Cola Baltic Beverages Ltd mārketinga vadītāja.

nestea_copy_430

Tēja ir viens no senākajiem dzērieniem, ko novērtēja un labprāt baudīja budistu mūki – tā palīdzēja viņiem justies patīkami, pat intensīvas meditācijas laikā.  Ar rokām vākto Indijas un Ķīnas tējas lapiņu burvība un tējas gatavošanas tradīcijas ir apvienotas Nestea ledus tējā. Glāzē Nestea ledus tējas ir tikpat daudz antioksidantu, cik vienā parastā zaļās tējas krūzītē.

Pazīstamais jogas pasniedzējs Jocke Salokorpi labprāt sniedz noderīgus padomus, kā pārvarēt stresu un pavasara nogurumu: "Ikvienam jāatceras, ka ļoti būtiski ir spēt atrast laiku sev. Ir ļoti daudz vienkāršu elpošanas un stiepšanās vingrinājumu, kurus pēc to apgūšanas kopā ar pasniedzēju var viegli izpildīt mājās, birojā, vai pat stresa pilnā situācijā. Ļoti bieži mums nav nepieciešams daudz, lai sajustos labāk. Viss sākas no vienkāršām lietām un pareizas domāšanas," stāsta Jocke.

nestea_greentea_alveja_zemenes_491

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsuzmundrinājums sev
Nākamais rakstsIzcilu sieviešu secinājumi