1.1 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

belVita- enerģija visam rītam

 

belVita brokasteri – veiksmīgas dienas dzinējspēks

Brokastīs svarīgi izvēlēties produktus, kas nodrošina pilnvērtīgu maltīti. Īpaši nozīmīgi dienas pirmajā pusē ir uzņemt ogļhidrātus, jo tie sniedz enerģiju. Pusi no dienā nepieciešamās ogļhidrātu devas ieteicams uzņemt ar graudaugu produktiem, tādēļ belVita brokasteri, kas gatavoti no pilngraudiem, būs lieliska izvēle. belVita brokasteri gatavoti pēc īpašas receptes, vēl vairāk – to vērtība apstiprināta 5 klīniskajos pētījumos. belVita ir graudaugu produkts, kas satur vērtīgos ogļhidrātus, un tie lieliski garšos kopā ar svaigiem augļiem, biezpienu, jogurtu vai aromātisku rīta kafiju.

Pieejamas trīs belVita brokasteru garšas – riekstu un medus, piena, šokolādes – tādējādi ikviens varēs atrast sev tīkamāko.

belvita_650x400px50kb_430

Kāds ir belVita noslēpums?

belVita recepte izstrādāta sadarbībā ar uztura speciālistiem, un īpašā pagatavošanas tehnoloģija ļauj saglabāt ogļhidrātu vērtīgākās īpašības. Ieturot brokastis ar belVita brokasteriem, organisms ogļhidrātus uzsūc vienmērīgi 4 stundu garumā, tādējādi ļaujot mums justies ne vien enerģiskiem, bet arī paēdušiem. belVita brokasteri ir lieliska izvēle tiem, kas par spīti ikdienas steigai, apzinās pilnvērtīga uztura nozīmi veselībā.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsPirmās 5 dienas
Nākamais rakstsatkāpe pagātnē