11.1 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Reebok un Cosmo.lv rīkotā konkursa uzvarētāja ir Zane Auniņa!

 

"Esmu Zane Auniņa, 22 gadus jauna valmieriete. Šobrīd dzīvoju Latvijas galvaspilsētā kopā ar lielisku cilvēku. Mana kvalifikācija, hobijs un dzīves veids ir vides aizsardzība, kā arī viss par un ap to. Tomēr neatņemama manas dzīves sastāvdaļa vienmēr ir bijusi un būs sports un aktīvā atpūta, kas it sevišķi vasarā uzņem apgriezienus. Cik sevi atceros – vienmēr esmu aktīvi nodarbojusies ar sportiskām aktivitātēm – dejošanu, vieglatlētiku un pat cīņas sportu. Arī aerobika un peldēšana nav bijušas svešas nodarbes.

Līdz ar gaisa temperatūras paaugstināšanos, man karsti ir gājis, arī beidzot maģistrantūru universitātē. Laiks tika veltīts arī dažādām brīvā laika aktivitātēm, tai skaitā dalībai Reebok un Cosmo.lv rīkotajā konkursā. Bet ir tāda dzīves patiesība – jo vairāk cilvēks dara, jo vairāk var izdarīt. Arī šajā gadījumā tas ir piepildījies, jo ne vien fantastiski esmu finišējusi maģistrantūru, bet arī nu man rokā ir uzvara iepriekš minētajā konkursā.

Tagad, kad lielie un svarīgie darbi ir apdarīti, laiku varēšu veltīt sev patīkamām nodarbēm. Ārpus ikdienas darbam tiek plānots uzsākt intensīvus  volejbola treniņus, braukšanu ar riteni, sporta spēļu apmeklējumus, satikt draugus un doties uz apmeklēt pludmali. Blakus izklaidēm jārēķinās arī ar darbu laukos – Valmieras pievārtē, jo ir sācies siena laiks un rudens darbi nav aiz kalniem.

Uzskatu, ka līdz šim dzīvē esmu sasniegusi daudz – esmu guvusi pieredzi, strādājot Rīgas Tehniskajā universitātē, bet šobrīd darba dienas vadu lieliskā vides konsultāciju uzņēmumā. Tomēr kā lielāko sasniegumu varu minēt maģistra grāda iegūšanu. Liels paldies par aktīvo balsošanu!"

img_5372a_430

Par visām Reebok konkursa dalībniecēm joprojām ir iespējams uzzināt šeit.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsbirthday :))
Nākamais rakststā varu tikai es :) :p