3.8 C
Rīga
trešdien, 17 aprīlis, 2024

Jauns interneta kosmētikas veikals www.cosmetics4you.lv

 

Šo veikalu atvērām, pateicoties mūsu draugu, radu un sadarbības partneru pamudinājumam. Mūsu bijušās kolēģes, kas šobrīd mājās audzina mazuļus, grāmatveži, draugi ārpus Rīgas zvana un jautā, ko varam ieteikt, kādus produktus meklēt, kādi ir jaunumi, ko izvēlēties dāvanai? Kad izvēle ir izdarīta, izrādās, ka iekārotā prece tuvākajos veikalos nav nopērkama, vai ārpus Rīgas pat konkrētajā pilsētā nav dabūjama. Meitenēm ar mazuļiem ir sarežģīti nokļūt līdz veikalam, citas pārstrādājušās un prāts nenesas skriet pa bodēm.  

Tad padomājām, – jā, mums tiešām ir ko piedāvāt un parādīt! Tāpēc mēs visām Jums izveidojām šo veikalu! Tagad varēsiet sev vēlamā vietā un laikā izpētīt, salīdzināt un iepazīties ar visiem šiem burvīgajiem produktiem. Un, protams, arī cenas šeit būs izdevīgākas un piegāde vēlamā vietā. Būs arī dažādi ļoti labi piedāvājumi.

lee_stafford_430

Cosmetics4you.lv varēsiet atrast dažādus dizaineru zīmolus matiem: Lee Stafford, Trevor Sorbie, Umberto Giannini, Andrew Barton, PhilipB, Louise Galvin u.c.

organic_surge_430

Piedāvājam arī dažādu dabīgo un organisko kosmētiku: L'Occitane, REN, Burt's Bees, Korres, Kingfisher, Organic Surge, Little Me, Louise Galvin, Dead Sea SPA Magik. Pēc brīža gaidiet arī Naked produktus.

Pie mums atradīsiet ari dažādus interesantus bērnu produktus no Hello Kitty, Disney varoņiem, Smacker, Little Me Organic u.c.

Visus nenosauksim. Labāk ienāciet un apskatieties!

www.cosmetics4you.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.