12.6 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Iepazīsties ar jauno tonālo krēmu – SuperStay 24hr!

 

Pateicoties unikālajai formulai, kurā apvienota patentēta Mikro-Flex tehnoloģija, kas satur elastomēra silikonu, jaunais SuperStay 24hr saglabā savas īpašības 24 stundu garumā un ir perfekti noturīgs pret izsmērēšanos. Modernā formula nodrošina krēmam labāku saķeri ar ādu, izveidojot elastīgu plānu pārklājumu, kas saglabājas visas dienas garumā, vienlaicīgi pilnīgi izslēdzot izsmērēšanos. Iztur mitrumu, karstumu, sviedrus, kustības un ļauj ādai elpot. Nesatur eļļas.

SuperStay 24hr ir vienīgais tonālais krēms, kura sastāvā ir izmantota Mikro-Flex tehnoloģija, kura spēj pielāgoties ādas īpašībām, pārklāj ādas defektus, neradot maskas izskatu, satur pigmentus, kas saglabā savu sākotnējo toni visas dienas garumā. Tonālajam krēmam ir visaugstākā noturība pret ārējās vides iedarbību, tas nesaplaisā, neizbalo, nesaveļas, neizkalst, nesavelk ādu, noturīgs pret kustībām un pat pieskārieniem.

Sviedri & Mitrums

SuperStay 24hr struktūra nemainās un darbojas kā barjera pret apkārtējās vides nelabvēlīgo iedarbību.

Pieskārieni

Mikro-Flex pārklājums ir pietiekami noturīgs, lai pilnībā izslēgtu krēma izsmērēšanos, tam pieskaroties.

Gaismas izmaiņas

SuperStay 24hr ir unikāls tonālais krēms, kas ir noturīgs pret raksturīgākajām vides iedarbībām, ar kurām ikdienā saskaras sieviešu sejas āda: sastāvā esošajām unikālajām lodītēm piemīt gaismas kliedējošas īpašības, tādēļ sejas āda izskatās nevainojami jebkuros apstākļos.

Sausums & Karstums

Ādas tonis saglabājas nemainīgs arī pie temperatūras izmaiņām.

Kustība

Formula saglabā savu elastību pie jebkurām sejas muskuļu kustībām.

Rezultāts

SuperStay 24hr aizsargā ādu no apkārtējās vides nelabvēlīgās iedarbības, vienlaicīgi saglabājot savas īpašības 24 stundu garumā. Tas nepakļaujas iedarbībai, tāpēc sievietes var nodoties savām ikdienas aktivitātēm, nejūtot krēmu uz savas ādas. 24 stundu ilgs, perfekts pārklājums ar gludas ādas un pārliecības sajūtu!

superstay24_advertisement_460

Aptuvenā cena veikalos Ls 8.35

www.maybelline.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.