7.2 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Apmeklē frizieri, ej uz baseinu vai deju kursiem, izmantojot lielas atlaides!

 

Vairāk par to, kas ir kolektīvā iepirkšanās, vari uzzināt, noskatoties šo video.

Tātad – kas īsti ir kolektīvā iepirkšanās un kā tā darbojas? Patiesībā tas viss ir ļoti vienkārši – pircējiem regulāri tiek piedāvātas  lielas atlaides dažādām precēm un pakalpojumiem – sākot ar koncertiem un teātra izrādēm un beidzot ar aktīvās atpūtas piedāvājumiem. Katra akcija darbojas limitētu laiku un stājas spēkā, savācot noteikto minimālo pircēju skaitu. Taču gadījumā, ja akcija nesavāc minimālo pircēju skaitu, pārdevējs savu piedāvājumu atsauc un pircēji saņem atpakaļ iemaksāto naudu. Tomēr jāteic, ka parasti piedāvājumi ir tik kārdinoši, ka cilvēki labprāt iesaistās un daudzreiz pat pārsniedz minimālo pircēju skaitu.

Līdzās blogu, tvītošanas un sociālo tīklu kultūrai, savu vietu internetā piesaka arī kolektīvā iepirkšanās. Rietumeiropā un ASV šī ideja jau ir guvusi lielu interneta lietotāju atsaucību. Mums nav šaubu, ka arī Baltijas valstīs tā drīzumā kļūs ļoti populāra!

Šonedēļ portāls www.kopaletak.lv tev piedāvā patiešām ļoti sievišķīgas akcijas – matu griezumu ar 50% atlaidi, mēneša abonementu jebkuru deju soļu apgūšanai ar 80% atlaidi, peldbaseina mēneša abonementu ar 50% atlaidi un romantisku izbraucienu ar laivām ar 50% atlaidi. Ienāc portālā www.kopaletak.lv un izmanto piedāvātās iespējas!

pict2_430

Tas ir kolektīvās iepirkšanās spēks – www.kopaletak.lv!

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsSt. Moriz Paštonējošais
Nākamais rakstsPamatskolas dzejojumi… :)