12.2 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

LadyCup – lielisks risinājums jebkurai krīzei!

 

Pēdējā laikā viens no redzamākajiem tematiem, kas skar ikvienu sarunu, ir krīze. Lai nu kā, viss agri vai vēlu noved pie tās. Taču mums – meitenēm ir dažas mazas, bet regulāras krīzes situācijas, kas prasa daudz vairāk nervu un pacietības, un galu galā – arī vairāk sarunu. Piemēram – vai arī Tev ir nācies kādu laiku staigāt ar somā paslēptu izlietotu paketi vai ļoti eleganti slīdēt gar sienu uz virtuves miskasti tikai tāpēc, ka tualetē neviens par to nav iedomājies? Vai varbūt Tu šinīs dienās pārej uz atraitnes cienīgiem krāsu toņiem un sāc izmantot jaku kā vidukļa apsēju? Lai kādu krīzi Tu ikdienā izjustu vairāk – ekonomisko vai ikmēneša menstruālo – LadyCup atrisinās tās abas!

 

Kas ir LadyCup?

LadyCup ir inovatīvs intīmās higiēnas produkts sievietēm, kas nodrošinās Tev maksimālu aizsardzību veselas 12 stundas. Tā ir daudzreiz lietojama piltuve, kurā tiek savāktas menstruālās asinis, un kuru lieto līdzīgi kā tamponus, taču atšķirībā no tiem LadyCup virsma neveicina baktēriju veidošanos, neuzsūc ķermeņa dabīgo aizsargslāni un nerada šķiedru nogulsnes uz maksts sieniņas, neradot izmaiņas maksts dabiskajā vidē. LadyCup ir izgatavota no augstas kvalitātes medicīniskā silikona, ko izmanto pārtikas un medicīnas rūpniecībā. Tādējādi tā ir īpaši draudzīga Tavam ķermenim, videi un, protams, makam. LadyCup var izmantot arī, lietojot kontracepcijas diafragmu vai spirāli, un tā nekad nav bijusi saistīta ar toksiskā šoka sindromu. Šī piltuve būs lielisks risinājums arī tām sievietēm, kas cieš no dažādām ekzēmām un ādas alerģijām.

ladycup_foto_430

Ko tā Tev dos?

Principā, LadyCup priekšrocības var ietver vienā frāzē – tās ir jūtamas ērtības un naudas ietaupījums nejūtamā higiēnas līdzeklī! Tik tiešām – pēc neilga treniņa un sev piemērotākā ievietošanas veida atrašanas LadyCup ērtais materiāls un lietošana liks Tev aizmirst par to, ka šīs dienas ir īpašas. Ne velti dažām pat nācies piemirst, ka piltuve ir ievietota! Ar LadyCup Tev vairs nevajadzēs atlikt sporta nodarbības, foršus pasākumus vai pārplānot atvaļinājumu, jo šī piltuve nodrošinās ne tikai labu aizsardzību, bet arī neatņems brīvību sportā, atpūtā, tusiņos un miegā! Turklāt Tev nenāksies izdot naudu ikmēneša tamponu vai pakešu iegādei, kā arī 21:50 drudžaini zvanīt draugam, lai viņš paspēj ieskriet veikalā. LadyCup ir nopērkama vienreiz un izmantojama līdz pat 15 gadiem, atpelnot ieguldīto naudu jau 5 mēnešos.

Kā To lietot?

LadyCup lietošana nodrošina tīrības sajūtu un ērtu lietošanu gan vieglās, gan smagās menstruāciju dienās. Pirms lietošanas piltuve ir jānovāra, arī pēc cikla beigām būtu vēlams to izdarīt. Taču galvenais ieguvums jūtams menstruāciju laikā, jo Tev vairs nenāksies lavīties uz tualeti ar milzīgu somu vai dūrē ieslēptu tamponu – lai nomainītu LadyCup, tā vienkārši jāizskalo siltā ūdenī vai jāizslauka ar tīru salveti. Turklāt tagad Tev vairs nevajadzēs bālēt ikreiz, kad no somas pavīdēs vai izkritīs tampons – LadyCup glabāšanai ir tik skaisti maisiņi, ka tos speciāli gribas rādīt citiem!

Kur un kā izvēlēties sev piemērotāko?

LadyCup piedāvā veselas 8 krāsas un dažādus maisiņus, lai katra no jums varētu atrast sev piemērotāko vai pat mainīt piltuvi atkarībā no garastāvokļa! Piedāvājumā ir divi izmēri: "S" izmērs domāts tām, kas nav dzemdējušas un meitenēm līdz 25 gadiem, savukārt "L" izmērs būs piemērotāks sievietēm pēc 25 gadiem vai dzemdībām. Arī piltuves kātiņa garums ir pielāgojams tam, kā Tev šķiet visērtāk.

1_430_05

Ja vēlies uzzināt vairāk, apskatīt un pasūtīt piltuves, kā arī saņemt atbildes uz saviem jautājumiem, ienāc mājaslapā www.ladycup.lv!

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsRobeža…
Nākamais rakstsIznācis septembra Cosmopolitan!