3.8 C
Rīga
trešdien, 17 aprīlis, 2024

Brīnumainās pārvērtības: 2. daļa

 

Pēc devītās vakuuma masāžas (ar to palīdzību jau biju ieguvusi, manuprāt, ļoti labus rezultātus – daudz gludāku un stingrāku ādu savās problemātiskajās zonās – uz vēdera un augšstilbiem, kā arī visai jūtamu svara samazinājumu), skaistumkopšanas salona speciāliste man ieteica nākamreiz uzreiz pēc vakuuma masāžas izmēģināt arī tā sauktos gaisa zābakus. Līdz šim par neko tādu nebiju pat dzirdējusi, bet cēlā mērķa labā (šajā gadījumā mans mērķis ir mazā melnā vakarkleita!), protams, ar vislielāko prieku piekritu.

UZZIŅAI: mehāniskā limfodrenāža ir speciāla masāža, kas tiek veikta ar mainīgu gaisa spiedienu – rezultātā uzlabojas organisma asinsrite un limfas plūsma. Šī procedūra palīdz novērst tūsku (īpaši uz kājām) un likvidēt venozās atteces traucējumus. Tā ir arī ļoti efektīva procedūra figūras korekcijai un cīņai ar celulītu, jo palīdz aktivizēt vielmaiņas procesu ādas taukšūnās. Limfodrenāža palielina ādas elastību, veicina muskuļu atslābināšanos, mazina nogurumu, uzlabo sejas krāsu, veicina grumbu izlīdzināšanu, kā arī palīdz izvadīt no organisma kaitīgos vielmaiņas galaproduktus – toksīnus.

slidestyleranwendung_430

Godīgi sakot, pirms šīs procedūras biju nedaudz satraukusies, jo nespēju iedomāties, kā izskatīsies šie gaisa zābaki un kā es tos vispār varēšu uzvilkt. Laipnā ķermeņa kopšanas speciāliste Larisa lika man nostāties kā tādam alvas zaldātiņam (kājas plati, rokas izstieptas uz augšu), kamēr uz visa mana ķermeņa no vidukļa līdz pat potītēm tika uzlikta speciāla maska. Pēc tam viņa rūpīgi (un stingri) notina manas kājas un vidukli ar tādu kā pārtikas plēvi, un nu es jutos kā tāds "cīsiņš celofānā". Ar grūtībām uzrausos uz gultas. Nākamais etaps bija gaisa zābaku uzlikšana – izrādās, ka tie nemaz nebija nekādi zābaki šī vārda tiešajā nozīmē, bet gan īpaša materiāla manšetes (ar speciālām spiediena caurulītēm), kas tika apliktas man ap kājām, gurniem un vēderu. Tad mani apsedza ar siltu segu, tika ieslēgts aparāts un sākās 40 minūšu ilgā procedūra, kuras laikā "zābaki" periodiski piepūtās ar saspiestu gaisu, sākot no pirkstgaliem līdz pat viduklim, un pēc tam gaiss no zābakiem atkal tika izspiests ārā. Sākumā jutos varbūt nedaudz jocīgi, jo nevarēju pakustināt ķermeņa apakšdaļu un likās, ka man kājās ir ļoti stingri zābaki, bet pēc tam atslābinājos un izbaudīju visu šo relaksējošo procesu.

Skaistumkopšanas speciāliste teica, ka efekts būs acīm redzams – un tā arī bija, kad apģērbos, mana kleita burtiski karājās kā uz drēbju pakarināmā (sajūta vienkārši ideāla!). Sapratu, ka noteikti gribētu ko tādu atkārtot vēlreiz, jo tikai regulāras procedūras (to daudzumu un intensitāti noteiks speciālists) palīdzēs iegūt vēlamo rezultātu.

Kopš manu brīnumaino pārvērtību uzsākšanas nu jau ir pagājuši 4 mēneši, es esmu kardināli mainījusi savus ēšanas paradumus, daudz vairāk kustos un priecājos par dzīvi, jo nu jau esmu zaudējusi 7 kilogramus un 10 cm gurnu un augšstilbu apkārtmēra! Šodien atkal došos uz vienu "gaisa zābaku", atzīšos, ka nevaru vien sagaidīt, kad tas notiks, jo ir taču tik jauki reizēm palutināt sevi un savu ķermeni!

Vairāk informācijas par šo un citām procedūrām meklē www.mnails.lv.

Teksts: Ērika Bērziņa

Foto: no HL Lounge reklāmas materiāliem

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.