1.4 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Palutini savu ādu ar dabīgu skaistuma eliksīru no Lumene!

 

Šogad Lumene radījusi īpašu četrdesmitās gadadienas sejas krēmu, kas piemērots tām sievietēm, kuras augstu vērtē dabisku ādas kopšanu. Tas ir īpaši izstrādāts, lai būtu piemērots visiem ādas tipiem. Dabiskais trīskāršas iedarbības dienas krēms mitrina un baro ādu, padarot to mirdzošu un gludu. Šajos oriģinālajos krēmos Lumene apvienojusi ziemeļu ūdeņu un mežu dāsnumu ar vērtīgo ziemeļbriežu pienu – vislabāko, ko daba var dot ādas kopšanai.

lumene_triple_200

Vai zināji, ka Somijas ūdens divos dažādos pētījumos ir atzīts par vislabāko pasaulē? Egļu māzeru ekstrakts, kas ir krēma sastāvā, aizsargā ādu no vides kaitīgās iedarbības, turklāt tas ir spēcīgs antioksidants. Savukārt ziemeļbriežu piena koncentrātam ir barojoša, mitrinoša un atjaunojoša iedarbība. Pārsteidzoši, bet 98,5 % no produkta sastāva veido dabiskās sastāvdaļas. Tas nozīmē, ka krēms nesatur ne kaitīgos parabēnus, ne silikonus, krāsvielas, minerāleļļas vai polietilēnglikolu. Ko vēl vairāk mūsu āda varētu vēlēties?

lumene2_430

Kosmētikas ražotāja Lumene iedvesmas avots vienmēr ir bijusi Somijas daba un tradīcijas. Firmas zīme "Lumene" tika nosaukta mirdzoši zilā Lummenne ezera vārdā, kas atrodas Somijas ezeru apgabalā. Produkti tiek radīti no savvaļas sastāvdaļām, kas ar rokām tiek ievāktas ziemeļu plašumos – vidē, kas dabiski izaudzē augus, piešķirot tiem koncentrētu, veselīgu spēku. Lumene ar rokām savāc šos augus, lai izveidotu ādas kopšanas un kosmētisko līdzekļu klāstu, kas ir īpaši izstrādāts sieviešu dabiskā skaistuma pilnveidošanai. Izmanto nepieradinātās ziemeļu dabas spēku savā labā – palutini savu sejas ādu ar dabīgajiem Lumene produktiem!

lumene_1_430

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsNice day.
Nākamais rakstsTad kad paliek tikai atminjas