5.2 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

“Pien” – Latvijā radīti ķermeņa kopšanas līdzekļi

 

No novembra Latvijas kosmētikas veikalos arī tu vari iegādāties jauno ķermeņa kopšanas sēriju "Pien". Šīs ķermeņa kopšanas līnijas pamatā ir unikāla, Latvijā tapusi recepte, ko radījuši pieredzējuši skaistumkopšanas nozares speciālisti. Šie produkti atzinīgi novērtēti gan Eiropā, gan citur pasaulē, tādēļ "Pien" ķermeņa kopšanas produktu pārdošana tiek uzsākta arī Latvijā.

"Pien" sērijas produktos ūdens daļēji vai pilnīgi ir aizvietots ar piena sūkalu koncentrātu, kas iegūts ar īpaši saudzīgu tehnoloģiju palīdzību, tādējādi ļaujot saglabāt piena sūkalu lietderīgās īpašības. To sastāvā ir piena olbaltumvielas, kas bagātīgi pabaro ādas šūnas, padara ādu mīkstu un maigu, turklāt pH līmenis ir tieši tāds pats, kā cilvēka ādai. Ķermeņu kopšanas līdzekļu radīšanai nepieciešamās piena sūkalas tiek gatavotas no Latvijas zemnieku saimniecību piena, atbalstot vietējos ražotājus. Produktu sērijā ietilpst roku ziepes, dušas ziepes, intīmās ziepes un vannas pelde (putas).

bg1_480_02

"Cita lieta" kosmētikas ražošanas jomā darbojas no 2005.gada. Tas ir Latvijas uzņēmums, kas piedāvā vannas un ķermeņa kopšanas produkciju. Visa produkcija ir roku darbs un tiek izgatavota no augstas kvalitātes dabīgām izejvielām. "Cita lieta" produkcija tiek eksportēta uz Krieviju, Ķīnu, Ukrainu, Vāciju, Franciju un Lietuvu.

Produkti nopērkami Kolonnas veikalu tīklā visā Latvijā, kā arī veikalos "Dabas bode", "Ilvo", "Rudzupuķe".  

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais raksts100% dabas kods no Lumene!
Nākamais rakstsGaidu