1.1 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

2011.gada make-up tendences – iesaka Džiliana Dempsija

 

Kādas ir sieviešu biežāk pieļautās kļūdas, lietojot dekoratīvo kosmētiku?
Es domāju, ka visvairāk kļūdu tiek pieļauts saistībā ar uzacīm un nepareizu tonālā krēma toņa izvēli. Jūtu, ka dažas sievietes vienkārši nezina, kā veidot uzacis un dažkārt iezīmē tās pārāk uzkrītoši. Un attiecībā uz tonālo krēmu – sievietēm ir tendence to izvēlēties mazliet par tumšu vai par gaišu viņu ādas dabiskajam tonim.

Kā jāizskatās ziemā?
Ziemā noteikti vēlaties izcelt acis ar skropstu palīdzību. Man patīk arī sulīgi krāsotas lūpas, kā arī – neitrālas. Pašlaik mana iecienītākā lūpu krāsa ir Moisture Seduction. Tā ir patiešām jauka. Tā patīkami mitrina lūpas, piešķirot lielisku toni un lūpas nešķiet sausas.
Kā dabīgu lūpu krāsas toni padarīt seksīgāku?
Jā, arī neitrālā tonī krāsotas lūpas var būt seksīgas. Ir jauki, ja lūpu vidus daļā ieklājat nedaudz spīduma, tādējādi to mazliet izceļot. Vislabākais veids, kā izcelt mazas lūpas ir neitrāls tonis, ko papildina ar spīdumu. Neitrāli rozā toņi arī var būt ļoti seksīgi.

pic25043_200

Kādas grima tendences būs vērojamas šajā pavasarī?
Pavasaris būs romantiskā minimālisma laiks, kad man šķiet, varēs vērot daudz spīduma. Varēsiet uz lūpām klāt spilgtas krāsas. Šis laiks būs sarkanās krāsas laiks, kaut arī cieņā būs dabīgs lūpu tonis. Šai pavasarī lūpas varēs būt gan spīdīgas, gan matētas. Man patīk tas, ka uz plakstiņiem tiek lietots laineris. Tas man ir paticis vienmēr un tas lieliski izskatās kopā ar lūpām neitrālā tonī. Jā, šī tendence šajā pavasarī būs ļoti izteikta.

Ko lietot vispirms – korektoru vai tonālo krēmu?
Man patīk vispirms uzklāt tonālo krēmu, jo tad var redzēt to, vai korektora lietošana vispār ir nepieciešama. Dažkārt korektors patiešām nav nepieciešams, jo tonālais krēms nosedz visas nepilnības.
Vai varat ko pastāstīt par Moisture Seduction lūpu krāsu?

pic00742_170

Man ļot patīk šī sarkanā skūpstu krāsa. Es domāju, ka tā ir skaista un lieliska. Košos toņus varat lietot brīvdienās un pavasarī / vasarā. Un arī maigie toņi ir lieliski. Man ļoti patīk “Nude Perfection”. Tas ir viens no maniem iemīļotākjiem toņiem šajā līnijā. Tā ir mitrinoša lūpu krāsa, kas mitrina pat vissausākās lūpu vietas un sniedz krēmīgu sajūtu, neveidojot biezu kārtu. Tajā slēpjas spēcīga krāsa, bet tās ir tieši tik daudz, lai jums nešķistu, ka tās uz lūpām ir uzklāts par daudz. To varat regulēt, krāsu uzklājot. Tā nav pārlieku spīdīga, bet nav arī pārāk matēta. Tās konsistence sniedz sajūtu, kas drīzāk ir pa vidu starp satīna klājumu un krēmīgu virsmu.
Vai varat sniegt kādu padomu lūpu kopšanai ziemā?
Pirms nakstmiera ļaujiet savām lūpām atpūsties un uzklāj kādu mitrinošu balzamu, ko var lietot kā kopjošu līdzekli arī kamēr guļat. Padomājiet arī par nelielām papildus rūpēm, lietojot tonālo krēmu zonā ap lūpām – lūkojiet, lai tas būtu mitrinošs, ja āda ap muti ir sausa. Tas jūsu uzskatu padarīs pievilcīgāku un noslēps sausas ādas radītus defektus.
Kas atrodas jūsu kosmētikas somiņā?
Mans, Džilianas Dempsijas acu zīmulis. Tas man tik ļoti patīk, ka nevaru bez tā dzīvot. Tam noteikti jābūt manā kosmētikas somiņā. Vēl tur ir korektors, skropstu tuša un lūpu spīdums. Man patīk eksperimentēt ar dažādiem Avon lūpu spīdumu toņiem, patīk tos jaukt.

pic00021_227

Kādēļ ši pavasara modes tendences ir tieši tādas? Kādas krāsas būs modē šajā sezonā?

Domāju, ka dominēs sulīgi toņi, kā arī varēs vērot lūpas dabiskos toņos, kas gan izskatīsies dabiski, gan būs klātas ar spīdumu. Jūtu, ka tiks lietots ļoti daudz skropstu tušas, kā arī acu laineri, bet tas nav būtiskākais… pašlaik svarīgi arī nav runāt par vaigu toņiem. Es domāju, ka galvenā uzmanība tiks pievērsta acīm un lūpām.
Kā tad būs ar vaigu sārtumu?
Es domāju, ka šajā sezonā izvēlēsieties maigākus vaigu sārtuma toņus. Piemēram no Smooth Minerals, kas ļaus labāk izcelt acis un lūpas.
Kad un kādēļ pievienojāties Avon?

Es pievienojos Avon pirms četriem gadiem. Mana vecmāmiņa lietoja Avon. Tas cauri gadiem ir tā savijies ar manu ģimeni, ka nebija nekādu šaubu par to, ka šī vieta ir man kā radīta. Avon ir brīnišķīga kompānija, kas iestājas par lieliskām lietām un es esmu pārliecināta, ka Avon ir labākais dekoratīvās kosmētikas zīmols.

Kādas ir 2011. gada tendences dekoratīvajā kosmētikā?
Domāju, ka spēcīgs uzsvars tiks likts uz lūpām, izceltām, dabiskām lūpām, kā arī – lūpām ar dabisku spīdumu. Man šķiet, ka uzsvars vairāk tiks likts uz dabiskumu. Parādīsies arī sulīgi toņi. Tas būs laiks, kad varēsim parotaļāties ar dažādām krāsām un tekstūrām.

pic17922_250

Vai kā eksperte varat sniegt piecus padomus perfektam grimam?

Grima pamats sākas ar jūsu ādu. Tātad, ja vālaties domāt par savu ādu, izveidojiet labus ādas kopšanas rituālus pirms domājat par grimu. Attīrat un mitriniet ādu, turklāt, lietojiet krēmu ar saules aizsardzības faktoru.
Vēl man patīk pēc acu lainera lietošanas ar zīmuli aizpildīt nelielās atstarpes starp augšējām skropstām. Tas tiešām palīdz radīt pilnīgāku un dzīvāku acu skatu. Man ļoti patīk mans, Džilianas Dempsijas acu zīmulis , ko esmu radījusi kopā ar Avon. Tas ir viens no maniem favorītiem , bez kā nespēju iedomāties perfekta grima uzklāšanu. Vēl runājot par padomiem – esmu liela skropstu ieveidošanas cienītāja. Man patīk skropstas divas reizes ieveidot, un arī skropstu tušu uzklāt dovās kārtās. Tas ir vēl viens padoms. Runājot par vaigiem – pasmaidiet un ielāgojiet vietu, kur vaigi izceļas. Sāciet ietonēt to un pārējo tonējumu veidojiet ap šo vietu.
Kad un kāpēc tik ļoti iemīlējāt dekoratīvo kosmētiku?
Domāju, ka tam sākums meklējams vēl manos skolas gados, kad mācījos klasē ar mākslas novirzienu un vairāki skolotāji uz mani atstāja neizdzēšamu iespaidu. Tieši tad sākās mana aizraušanās ar krāsu un tad sāku augt šajā virzienā. Man vienmēr ir paticis gleznot, to daru joprojām un krāsas man ir patiesi tuvas.
Kādēļ izvēlējāties darboties tieši dekoratīvās kosmētikas jomā, bet ne citos mākslas veidos?
Es domāju, ka tādēļ, ka man ļoti patīk cilvēki. Tie labprāt kļūst par maniem audekliem, mēs varam patērzēt, kamēr es darbojos un varu saņemt atgriezenisko saikni. Domāju, ka tas ir tas, kas man tik ļoti patīk.
Kādam jābūt ideālam ikdienas izskatam?
Ikdienā noteikti lietoju krēmveida vaigu sārtumu, korektoru, melnu skropstu tušu, acu laineri un mazliet kaut ko lieku uz lūpām – balzamu vai lūpu spīdumu. Ātram ikdienas grimam iesaku uzklāt sejai vieglas konsistences mitrinošu krēmu ar tonējošu efektu un lietot korektoru, lai nomaskētu tumšos plankumus ap acīm un degunu – vietām, kur nepieciešams nomaskēt ko vairāk. Vēl man patīk uzklāt vieglu krēmveida vaigu sārtumu un neitrālas acu ēnas un ātri uzklāt skropstu tušu.
Vai varat dot dažus padomus vakara grimam?

pic24512_213

Esmu liela dūmakainu acu cienītāja. Ziniet, tās piešķir dramatisku izskatu un pikantumu. Dūmakainu acu noslēpums slēpjas kārtu uzklāšanā, jo tās jāuzklāj pa kārtām, kas jāsajauc. Galvenais īstā izskata noslēpums slēpjas tieši toņu jaukšanā. Jūs varat sākt ar nelielu dūmakainu līniju ap acu līniju, ko var darīt ar manu mīksto acu zīmuli . Varat iezīmēt virs acs biezu līniju un tad to izpludināt, tad uzklājiet acu ēnas, kas palīdzēs uzjaukt dziļāku toni, to pietuvinot skropstu līnijai un vieglāku toni – zem uzacīm. Tad pielieciet punktu uz “I” ar divām skropstu tušas kārtām un lieciet savām acīm iemirdzēties.

Ko varat ieteikt to valstu iedzīvotājām, kur nav izteikti gadalaiki, kādu padomu šajā gadā dosiet tām?

Nav svarīgi – klimats ir sauss vai mitrs, jāpieturas pie vieglām formulām, ja arī ir silts, jāpārdomā, vai tiešām ir nepieciešams biezāks grims. Es vispirms sāktu ar korektora pielietošanu atsevišķos punktos, pirms ķertos pie pūderkrēma. Arī mitrinošs tonējošs līdzeklis ar SPF vieglās tekstūras dēļ liks ādai justies labāk. Tas labāk saderēs ar intensūviem lūpu balzamiem vai spīdumiem un piešķirs jauku toni, vienlaikus aizsargājot un mitrinot ādu. Gribētu ieteikt Avon jauno Moisture Seduction lūpu krāsu. Tas būtu vēl viens no maniem ieteikumiem.
Kādas ir sieviešu lielākās bažas grima sakarā?
Es domāju, ka vislielākā kļuda ir domāt, ka ir nepieciešams lietot daudz grima. Patiesībā tam ir jāizceļ jūsu dabīgais skaistums, bet ne jānoklāj tas ar kārtu. Es vienmēr iesaku izcelt to, kas jums patīk, nevis censties nomaskēt it visas sīkās nepilnības.
Kādas ir visbiežāk pieļautās kļūdas grima uzklāšanā?
Es domāju, ka nepietiekama toņu sapudināšana ir visbiežāk sastopamā kļūda, ko nākas novērot atkal un atkal. Man šķiet, ka ir ļoti svarīgi sajaukt grimu, citādi izskats veidojas nedabīgs un var padarīt jūs vecākas, nekā esat patiesībā. Es iesaku īpaši nepiepūlēties, cenšoties nomaskēt nepilnības, tā vietā izceļot sejā skaisto un pievilcīgo. Necentieties vienlaicīgi izcelt visus sejas vaibstus.

pic25043_200_01

Ko jūs ieteiktu tām, kas meklē savu grima stilu?
Es domāju, ka vissvarīgākais ikvienam cilvēkam ir justies ērti. Tādējādi, lietojot grimu, kas ir viepiemērotākais, viņš jutīsies vispārliecinošāk. Esmu pārliecināta, ka mazāk ir vairāk un grimam jābūt kam tādam, ko jāuztver rotaļīgi, tādēļ ka tam ir jāizceļ individuālais skaistums, kas izceļ personība. Tad vēl vēlos iedrošināt neaizmirst manis iecienīto dūmakaino acu efektu, kas piešķirs dramatisku izskatu arī ikdienā. Esmu patiešām pārliecināta, ka dūmakaina skatiena noslēpums glabājas tajā, ka kārtu pa kārtai tiek uzklātas acu ēnas un sajauktas tā, lai būtu piemērotas tieši jūsu acīm. Man patīk iesākt ar nelielu dūmakinu līniju ap acīm un tad pielietojot manu acu zīmuli, iezīmēt biezāku līniju un finālā uzklāt pāris skropstu tušas kārtas.
Vai ir kas tāds, ko liekot grimu ziemā darat savādāk kā citos gadalaikos?
Jā, mitrinu ādu kā traka. Tas ir ādai. Grimam, es domāju, jums noteikti jāinvestē pāris drosmīgākos toņos, nekā esat pieradušas un noteikti – jaunā skropstu tušā.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsšovakar
Nākamais rakstsPirmais