7.2 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

“Garnier” atklāj unikālu pielietojumu vulkāniskas izcelsmes minerālam skaistumkopšanā

 

Revolucionārā pretsviedru līdzekļa formulas pamatā ir "Garnier" pētījumu centra jaunākās tehnoloģijas kombinācijā ar dabiskas izcelsmes komponentu – mineralītu t.i., vulkāniskas izcelsmes minerālu, kas pazīstams pateicoties tā unikālajām mitruma absorbēšanas īpašībām. Garnier Mineral pretsviedru līdzekļi, kas ir bagātināti ar šo spēcīgo sastāvdaļu dabiski un ilgstoši absorbē sviedrus, padarot ādu sausu un maigu. Kā norāda dermatologi svīšana cilvēkam ir svarīgs fizioloģisks process, ar kura palīdzību organisms atbrīvojas no vielmaiņas produktiem un nodrošina organisma termoregulāciju. Fiziska darba veicējiem un sportistiem dienā var izdalīties līdz pat 12-15 litriem sviedru, kas vidēji gada laikā ir aptuveni 255 litri, bet visas dzīves laikā – apmēram 180 tūkstoši litru. Turklāt vīrieši svīst vidēji par 40% vairāk nekā sievietes, jo vīriešu vielmaiņa ir aktīvāka.

men_deo_page_439

Ilze Actiņa, dermatoloģe: "Cilvēka ķermeņa ādā ir ap 2-3 miljoniem sviedru dziedzeru. Sviedriem ir būtiska nozīme, nodrošinot organisma siltuma regulāciju, ādas mitrumu, ādas aizsardzību pret baktēriju un vīrusu iekļūšanu, jo sviedri satur vielas, kas kaitīgos mikroorganismus spēj padarīt mazaktīvus. Lai arī mēs ikdienā to bieži vien nepamanām, svīšana noris nepārtraukti – arī vislabvēlīgākajos temperatūras apstākļos cilvēkam izdalās apmēram 0,5-1 litram sviedru diennaktī, kas tūlīt pat nožūst."

Instrumentālās pārbaudes laboratorijās pierādīts, ka mineralīts spēj absorbēt līdz pat četrām reizēm vairāk mitruma nekā paša apjoms. Zinātnieki šo unikālo absorbēšanas spēju skaidro ar materiāla poraino struktūru, kas ļauj piesaistīt un iztvaicēt mitrumu. Pateicoties minētājām mineralīta unikālajām īpašībām Garnier Mineral sniedz 48 stundu aizsardzību pret nepatīkamu aromātu un nodrošina svaiguma sajūtu 48 stundas, bet atsevišķi Garnier Mineral līnijas produkti sola līdz pat 72 stundu* aizsardzību pret svīšanu.

"Nepatīkamākais saistībā ar svīšanu, protams, ir sviedru aromāts, kas veidojas ādas virspusē, reaģējot ar mikroorganismiem un baktērijām, kas atrodas ādas virskārtā. Lai to novērstu ir svarīgi lietot kosmētikas līdzekļus ar tūlītēju un ilgstošu iedarbību.  Sviedru dziedzeru darbība saistīta ar nervu sistēmu, tādēļ atsevišķos emocionālos stāvokļos kā, piemēram, bailēs, sāpēs, dusmās, palielinās simpātiskās nervu sistēmas aktivitāte un novērojama pastiprināta svīšana", stāsta Ilze Actiņa.

*Par MineraliteTM

Liela karstuma un spiediena ietekmē vulkāniskās gāzes veido īpašu mikroporainu materiālu, kas ir ļoti viegls un šūnains. Gaisā šis akmens atdziest un piesaista apkārtējās vides mitrumu, kuru ietver savās šūnās. „Garnier" iegūst šo akmeni – neapstrādātu mineralītu – vulkānisko kalnu raktuvēs. Pēc tam izejmateriāls tiek uzkarsēts līdz 80-100 °C temperatūrai, kad tajā ietvertais ūdens pārvēršas tvaikā, radot spiedienu, kas uzpūš vielas struktūru (līdzīgi kā popkorns), palielinot tās apjomu 5-10 reizes. Tā tiek iegūts īpaši viegls akmens ar paplašinātu mikrošūnu struktūru, kam piemīt ievērojama absorbēšanas spēja.

men_mineral_deo_roll_spray_extreeme_577 Jaunajā dezodorantu līnijā vīriešiem Garnier Mineral ietilpst 10 produkti, kas sniegs aizsardzību pret svīšanu līdz pat 72 stundām* un pārliecību par sevi jebkurā dzīves situācijā.

Cena veikalā: 2,15 Ls

Nopērkams: Rimi hipermārkets, Maxima, Prizma, Stockmann u.c. veikalos.

*Garnier Mineral Extreme dezodoranti

Ieskaties arī www.garniermen.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsviens cilvēks
Nākamais rakstsgarīgā uzlabošanas metodes..