11.1 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Atklāj Intensive 7 Days – jauna dzīve Tavam ķermenim!

 

Sieviešu vēlmes – uzklausītas un īstenotas!

Garnier Skin Naturals mērķis bija radīt tādu ādas kopšanas līdzekļu klāstu, kas būtu efektīvs un radītu cerēto rezultātu pēc iespējas lielākam skaitam sieviešu, tomēr tajā pašā laikā atbilstu arī individuālajām vajadzībām. Tādēļ Garnier Skin Naturals veica globālu ekskluzīvu aptauju dažādās pasaules valstīs, lai labāk izprastu sieviešu vēlmes un uzskatus saistībā ar ķermeni un tā kopšanu. Aptaujas dati tika apkopoti, un pie darba ķērās L'Oréal laboratoriju pētnieki un zinātnieki. Sievietes, kam kosmētikas līdzekļi tiek radīti un speciālisti, kas tos rada – tā ir īpaša kopdarbība, kas ļāva izveidot īpašus produktus!

Vienu reizi uzklāj, septiņas dienas esi skaista!

Rezultātā ar prieku un lepnumu visām sievietēm varam piedāvāt ko kardināli jaunu – Garnier Body Intensive 7 Days ķermeņa kopšanas līdzekļus, kas mitrina ādu septiņu dienu garumā!

Mitrināšana ādai ir ļoti būtiska, neaizvietojama procedūra, ko apstiprina arī speciālisti. "Sausa āda ir ļoti trausla, tās virskārta vairs nespēj aizsargāt organismu no apkārtējās vides iedarbības. Lai traucējumus novērstu, āda ir jāatjauno, to mitrinot. Mitrināšana ir vienīgais veids, kā atjaunot ādas veselību, tās barjerfunkcijas, kā arī estētiku," uzsver dermatoloģe dr. Martine Baspeirasa.

1_430_10 Jaunie Garnier Body ķermeņa pieniņi ādas mitrināšanu pacēluši pavisam jaunā līmenī. Tos lietojot, āda tiek intensīvi mitrināta septiņu dienu garumā pēc uzklāšanas. Tas iespējams, pateicoties aktīvajai vielai L-Bifidus (bifido baktēriju lizāts). "Sasniegumi probiotiku izpētē ļāva L'Oréal zinātniekiem novērtēt L-Bifidus priekšrocības un izstrādāt pavisam jaunu ādas atūdeņošanās problēmu risināšanas stratēģiju. Šī jaunā aktīvā viela ir ļoti bagāta ar resursiem ādas līdzsvara atjaunošanai. Kombinācijā ar dabā iegūtiem komponentiem tā dod izcilus mitrināšanas efektivitātes rezultātus," stāsta Garnier International Ādas kopšanas laboratorijas direktore Delfīna Kompēna-Kruazē.

Dabā iegūtu sastāvdaļu spēks

Garnier Body Intensive 7 Days piedāvā trīs veida pieniņus dažādiem ādas tipiem. Katrā no tiem papildus aktīvajai vielai L-Bifidus iekļautas arī dabā iegūtas sastāvdaļas ar izcilām ādas kopšanas īpašībām: šī sviests, alveja un medus.  

 garnier_430

* Atjaunojošs ķermeņa pieniņš ar šī sviestu paredzēts īpaši sausai ādai. Šī sviestam piemīt barojošas, mitrinošas un mīkstinošas īpašības, tāpēc tas ir īpaši piemērots ļoti sausai ādai, lai barotu, mitrinātu, mīkstinātu un novērstu izžūšanu.

* Intensīvi nomierinošs pieniņš ar medu noderēs sausai un jutīgai ādai. Intensive 7 Days sastāvā iekļauts akāciju (Robinia pseudoacacia) medus; tā augstais cukura saturs ļauj tam saistīt mitrumu ādā un aizsargāt to no atūdeņošanās.

* Intensīvi mitrinošais pieniņš ar alveju būs labākais līdzeklis normālas ādas mitrināšanai. Alvejas mīkstumam piemīt daudz labu īpašību. Tas mitrina, baro, mīkstina un nomierina ar sausu ādu saistīto kairinājumu, palīdz notīrīt atmirušās šūnas no ādas virsmas, tādējādi veicinot epidermas atjaunošanos, padarot ādu gludāku un nostiprinot tās barjerfunkciju.

Labsajūta ķermenim un garam

Visiem trim ķermeņa kopšanas pieniņiem ir patīkama tekstūra, pēc uzklāšanas uz ādas nepaliek taukaina plēvīte, tieši otrādi, pārņem patīkama svaiguma sajūta. Savukārt jauni, dabas iedvesmoti aromāti ļaus ķermeņa kopšanas procedūru izbaudīt vēl vairāk.

Šie ķermeņa kopšanas līdzekļi tik teicami un intensīvi mitrina ādu, ka pieniņu pietiek uzklāt reizi nedēļā. Bet, protams, nekas neliedz izbaudīt Jums šo patīkamo procesu biežāk… Un vēl biežāk! Galu galā – arī patīkamas emocijas un labsajūtas mirkļi liek sievietei starot.

Garnier Body  Intensive 7 Days ķermeņa pieniņi pieejami 400ml un 250ml tilpuma iepakojumos visās labākajās tirdzniecības vietās Latvijā.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsPuišu meitene.
Nākamais rakstsTotāla izgāšanās :D