0.3 C
Rīga
otrdien, 23 aprīlis, 2024

Iznācis jaunais Maybelline New York interneta žurnāls!

 

"Es patiesi uzskatu, ka sievietes ārējo tēlu ietekmē tas, kā viņa pati izjūt sevi. Skaistums sievietē, manā uztverē, ir stiprs raksturs un pašapziņa." Tā uzskata Emīlija Didonato, viena no šā brīža populārākajām supermodelēm pasaulē un Maybelline New York "seja". Sievietes skaistums un pašapziņa modē ir vienmēr, bet šajā sezonā, it īpaši. Tieši tāpēc žurnāla galvenās varones rakstam ir izvēlēts modeles Emīlijas neticamais dzīves un karjeras stāsts.

picture1_270

Šī sezona ir neparasta arī ar to, ka modē atgriezušies glamūrīgie septiņdesmitie, un tas nozīmē, ka modē ir viss – mirdzums, ziedu raksti un spilgtas krāsas. Noskati sev pavasarīgus apģērbus un aksesuārus no Mango, Oasis un Parfois veikalu tīkla.

dcx0a532bag_small_270

Šis pavasaris ir lielisks laiks "pielaikot" sev pilnīgi jaunu meikapu, izmēģināt spilgti sarkanu lūpu krāsu un iegādāties nagu lakas visās varavīksnes krāsās!

picture7_270

Jaunās sezonas Maybelline New York žurnāls piedāvā ieskatu Ņujorkas modes nedēļas aizkulisēs, iepazīstina ar Limited Editon Calendar "sapņu komandu", kā arī sniedz praktiskus padomus, kā pareizi izvēlēties savam ādas tipam atbilstošu tonālo krēmu un kā uzklāt soli pa solim meikapu. Žurnālā tradicionāli – viss par jaunākajiem Maybelline New York produktiem, ieteikumi un grima "knifiņi" no Šarlotes Villeres, Maybelline New York galvenās meikapa mākslinieces, kā arī ieskats sezonas modes garderobē. Meklē jauno žurnālu http://www.maybelline.lv/ un lasi http://maybelline.lv/katalogs2011/ !!!

latest_430

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais raksts3 WORDS, 8 LATTER, SAY AND I’M YOURS
Nākamais rakstsKatram savs.