5.3 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Avon jaunums – unikāla dekoratīvā kosmētika ar īstu 24 karātu zeltu!

 

Kolekcijā:

Skropstu tuša ar 24 karātu zeltu apņem skropstas maigi vizošā plīvurā un piešķir tām apjomu. Ekskluzīvā birstīte lieliski atdala skropstas un piešķir tām izteiksmību. Toņi: Zeltaini melns, zeltaini brūns.

Lūpu spīdums ar 24 karātu zeltu dāvā lūpām īsta zelta skaistumu. 24 karātu zelta pārslas piešķir krāsai dziļumu un lūpām – mirdzumu. Izsmalcinātais sastāvs padara lūpas zīdaini gludas. 5 izsmalcināta mirdzuma toņos.

1105_lipglossws_2_430

 

Lūpu krāsa Ultra Colour Rich ar 24 karātu zeltu ir izsmalcināta, bagātināta ar dabīgu zeltu. Zelta pārslas atstaro gaismu, piešķirot tonim dziļumu un intensitāti. 8 brīnišķīgos toņos.

Četrtoņu acu ēnas ar 24 karātu zeltu, ar izsmalcinātām īsta zelta pārslām un zīdaini mīksto sastāvu rada uz plakstiņiem zeltainu mirdzumu. Skaistie, intensīvie toņi saglabā noturību līdz pat 12 stundām. Divas četrtoņu paletes.

Acu zīmulis ar 24 karātu zeltu piešķir acīm maigu mirdzumu. Ar īpašā izpludinātāja palīdzību var radīt skaistu, dūmakainu efektu. Ekskluzīvais sastāvs klājas viegli un precīzi, nenostiepjot ādu. Toņi: zeltaini melns, zeltaini brūns.

avon_produkti_507

Lai Tavs skaistums staro 24 karātu zelta mirdzumā, izceļot Tavu unikalitāti!

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsPavasara sajūtas…
Nākamais rakstsgrāmata.ūdens.tusiņš!?:D