2.9 C
Rīga
sestdien, 27 aprīlis, 2024

Stenders dušas zefīriem pievienojas jauni produkti

 

“Ak, cik gaisīga mazgāšanās!” vēsta gaumīgi izvietotie plakāti STENDERS veikalu skatlogos. Pircēju iemīļotajam greipfrūtu un dzērveņu dušas zefīram pievienojas vēl divi jauni produkti ar vieglu ziedu aromātu – roze un lavanda, ļaujoties pastaigai krāšņā un smaržu pilnā sajūtu dārzā.

Dušas zefīrs, tās ir gaisīgas krēmveida putas, lai baudītu sevišķi maigu un izsmalcinātu mazgāšanās rituālu dušā vai vannā. Tas ir unikālākais no STENDERS produktiem, kas rosina jaunas, īpašas sajūtas mūsu ikdienā. Dušas zefīri maigi attīra ādu un saglabā tās dabīgo pH līdzsvaru, tie nesatur parabēnus un sulfātus.

Rožu dušas zefīrs sarūpēts smalkai un izjustai noskaņai, tas bagātināts ar rožu ēterisko eļļu, kas piešķir ikdienai majestātisku noti. Sajūti cēlumu!

Lavandas dušas zefīrs ar īpaši saudzīgām skrubja daļiņām maigai attīrīšanai, kura sastāvā iekļauta lavandas ēteriskā eļļa ikdienas līdzsvaram. Sajūti līdzsvaru!

Dušas zefīru sastāvā ir izmantotas augstvērtīgas 100% dabiskas rožu, lavandas un kadiķu ogu ēteriskās eļļas. Tieši šīs pašas dabiskās eļļas izmantotas arī slavenajos smaržu zīmolos Chloe un Angel.

“100% dabiskas eļļas sastāvs ir ļoti sarežģīts. Salīdzinot dabiskās eļļas ar sintētiskajām, mēs redzam, ka dabiskās eļļas sastāvā ir aptuveni 2000 komponenti, turpretī sintētiskajās  eļļās tikai 5 – 6. Tas ir tāpat kā mūzika vai krāsas tonis. Jo apjomīgāks aromāts, jo vairāk toņus un notis varam atrast, veidojot savu īpašo asociāciju. Tieši 100% ēteriskās eļļas ir aromterapijas pamatā. Tā ir fizioloģiskā saite starp smaržām un emocijām,” savā pieredzē dalās Aleksandrs Gurkovskis, STENDERS laboratorijas vadītājs.

“Mūsu pirmais greipfrūtu dušas zefīrs piedzīvoja milzu panākumus visās STENDERS pārstāvētajās valstīs. 2010. gadā tas saņēma prestižo “COSMOPOLITAN BEAUTY AWARDS 2010″ balvu kā labākais ķermeņa mazgāšanas līdzeklis selektīvās kosmētikas grupā. Nedaudz vairāk kā pēc gada mēs ar lepnumu piedāvājām tirgū jau otro zefīru – dzērveņu. Arī to 2011. gadā vienprātīgā balsojumā gan COSMO žūrija, gan COSMO lasītāji atzina par labāko produktu ķermeņa mazgāšanai un lutināšanai,” produktu panākumos dalās STENDERS sabiedrisko attiecību vadītāja Aelita Mežpapa.

Dušas zefīra maigo rituālu baudīsim visos STENDERS veikalos un www.stenders-cosmetics.lv interneta veikalā.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.