2.9 C
Rīga
sestdien, 27 aprīlis, 2024

Piesakies izmēģināt jaunos Garnier Fructis šampūnus!

 

Atklāj matu veselību un skaistumu, piešķirot rītiem mundrumu ar jaunajiem Fructis Fruit Explosion stiprinošajiem šampūniem. Tev ir unikāla iespēja pieteikties un izmēģināt jaunos šampūnus bez maksas – nenokavē!

Šie Fructis šampūni ir pirmā sērija, kas īstu augļu spēku koncentrē unikālā, matus atjaunojošā sajūtu pieredzē. Ikviens no šiem novatoriskajiem sastāviem spēku rod aktīvajos koncentrātos, kas iegūti katra augļa kodolā: nostiprinot matu šķiedru no saknēm līdz matu galiem, tie ik dienu padara matus izturīgākus pret ārējiem kaitējumiem, kuri bojā to skaistumu.

Dušā viegli tonētās, kristāldzidrās konsistences veido bagātīgas putas, radot atsvaidzinošas, uzmundrinošas notis. Tās nesatur silikonu un padara matus gaisīgi vieglus. 90% sastāva bioloģiski noārdās: viens no videi draudzīgākajiem sastāviem masu tirgū. Aktīvais augļu koncentrāts iedarbojas mata iekšpusē un ārpusē, lai padarītu matus līdz pat 10 reižu izturīgākus. Stiprāki un spīdīgāki mati ilgāku laiku. Tavi mati ir veselīgi, tie atgūst formu: mati vijas un mirdz ar jaunu spēku.

Atklāj savām vēlmēm piemērotāko:

 Grapefruit Tonic šampūns, 250 ml: Sulīga, uzmundrinoša rozā greipfrūta eksplozija. Antioksidants – rozā greipfrūts. Atjauno nespodru matu spīdumu, veselīgi stiprām, biezām un mirdzošām matu cirtām.

Citrus Mint Crush šampūns, 250 ml: Attīrošais citruss un atsvaidzinošā piparmētra. Noņem netīrumus, kas nomāc tavus matus, un atsvaidzina galvas ādu, kurai piemīt tendence ātri taukoties. Veselīgi stipriem un attīrītiem matiem, kas atgūst formu.

Fruit Passion šampūns, 250 ml un balzams, 200 ml: Uzmundrinošā pasiflora un kopjošais kokosrieksts. Baro un nomierina matus, kas ātri kļūst sausi, padarot tos īpaši vieglus, veselīgi stiprus un zīdaini maigus.

Piesakies izmēģināt jaunos šampūnus!

Ja vēlies izbaudīt Fructis šampūnu uzmundrinošo un atjaunojošo spēku, piesakies! Līdz 22. oktobrim sūti pieteikuma vēstuli uz web@cosmopolitan.lv un mini savu vārdu, uzvārdu, vecumu, tālruņa numuru, kā arī dažos teikumos to, kāpēc vēlies izmēģināt Fructis šampūnus. Pēc produkta izmēģināšanas tev būs jāuzraksta savas domas un vērtējums par jauno šampūnu. Nenokavē un izmanto iespēju!

Seko Garnier jaunumiem arī sociālajos tīklos: www.facebook.com/GarnierLV

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.