8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Izvēlētas Maybelline New York FIT ME vēstneses!

 

Neslēp mani. Nemaini mani. Nenomāc mani. Nenomaskē mani. Tās ir īpašības, ko sievietes sagaida no tonālā krēma. FIT ME tonālais krēms un pūderis ļauj būt tev pašai. Nesamierinies vairs ar kosmētiku, kas nav tev piemērota! FIT ME vēstneses Latvijā dalās iespaidos, kāpēc FIT ME ir ideāli piemērots viņām un kāpēc viņas to nekad nemainītu pret nevienu citu produktu!

 

Ramona, 20 gadi, lieto FIT ME toni # 115

Neskaitot to, ka FIT ME lieliski nomaskē nepilnības un nemanāmi pielāgojas manai ādas krāsai, visvairāk esmu sajūsmā par to, ka pēc uzklāšanas ir patīkami pieskarties ādai; tā šķiet maiga un gluda. Lietojot FIT ME, āda ir mitināta, un nav jāsatraucas, ka tā sāks spīdēt. Turklāt ļoti iepriecina tonālā krēma noturība un augstā aizsardzība pret sauli. FIT ME ir ļoti izdevies produkts, kas ļauj man justies dabiskai.

 

Ieva, 20 gadi, lieto FIT ME toni # 120

Es izmēģināju daudz dažādus tonālos krēmus līdz atklāju FIT ME.  Pirmkārt, tas perfekti izlīdzina ādas toni un notušē defektus. Gadījumos, kad ir sanācis izklaidēties līdz rīta gaismai, paļaujos uz FIT ME, jo tas noslēpj negulētās nakts radītās sekas un nogurušu sejas ādu padara svaigu un veselīgu. Otrkārt, man ir svarīgi, lai tonālajam krēmam ir ilgstoša noturība, un FIT ME nav mani pievīlis pat sniegputenī. Pats galvenais – TAS IZSKATĀS DABISKI. Lietojot FIT ME, man ir sajūta, ka izskatos satriecoši, tāpēc varu teikt, ka FIT ME ir mans ilgi meklētais ideālais tonālais krēms!

 

Daiga, 22 gadi, lieto FIT ME toni # 220

Es priecājos, ka varu dalīties savā sajūsmā par FIT ME, jo iemeslu, kāpēc es to nekad nemainīšu pret nevienu citu produktu, ir tiešām daudz. Tekstūras un noturības ziņā FIT ME ir salīdzināms ar selektīvo zīmolu produkciju. Noteikti jāpiemin arī tonālā krēma vieglā uzklāšana, jo neatkarīgi no tā, vai tiek lietota ota, sūklītis vai vienkārši pirksti, rezultāts izdodas vienmērīgs, un tas nožūst pāris sekunžu laikā. Savukārt pūdera klājums ir nemanāms un dienas laikā ar to var ērti atjaunot grimu.

Rezultāts ir patiešām “fotošopa” cienīgs, jo FIT ME lieliski saplūst ar manu sejas ādu un padara to ne tikai gludu un vienmērīgu, bet arī piešķir dabisku mirdzumu, tajā pašā laikā neveidojot maskas efektu.

Viegla un maiga tekstūra, ilgstoša un nevainojama noturība, plaša toņu izvēlē, kā arī pārsteidzoši draudzīga cena – ko gan vēl varētu vēlēties no tonālā krēma? Patiesībā jau neko, jo es savu favorītu esmu atradusi!

cosmo.lv/maybelline/anketa

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsKuat kas nav…
Nākamais rakstsIespēja ēnot Cosmopolitan redakciju