-0.1 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Expo Beauty 2013 – prieks dāvāt skaistumu!

 

Jau drīzumā, no 12 līdz 14 aprīlim savas durvis vērs pati svarīgākā ikgadējā skaistumkopšanas un veselības izstāde Expo Beauty 2013. Šogad, pēc vairāku gadu pārtraukuma, izstāde atgriežas Skonto zālē.

Lielāka platība nozīmē lielākas iespējas arī izstādes dalībniekiem. Vairāk kā 100 dalībnieki no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Krievijas, Baltkrievijas un Polijas piedalīsies šajā izstādē ar jauniem inovatīviem līdzekļiem sejas ādai, ķermenim, matiem un nagiem. Noteikti neiztiks arī bez dekoratīvās kosmētikas, profesionālajiem instrumentiem, manikīra un pedikīra, ārstnieciskajiem un profilaktiskajiem līdzekļiem. Speciālistu uzmanībai tiks piedāvāta plaša spektra aparatūra salonu, kosmetoloģisko kabinetu aprīkošanai, plašs instrumentu un profesionālo aksesuāru spektrs. Piedalīsies dažādas apmācību un mācību iestādes, kas nodarbojas ar speciālistu sagatavošanu tieši salonu biznesam. Šajās trīs dienās izstāde kļūs par darījumu, pieredzes apmaiņas, kontaktu dibināšanas un vienkāršas kontaktēšanās vietu cilvēkiem, kas savu profesionālo dzīvi saistījuši ar tik dažādajām skaistumkopšanas un veselības pasaulēm.

Savukārt apmeklētāji varēs iepazīties ar pavasara-vasaras meikapa, manikīra un frizūru tendencēm. Būs iespēja saņemt speciālistu konsultāciju, pamēģināt procedūras, konsultēties ar stilistiem, izveidot jaunu frizūru un izvēlēties “savu” meikapu. Profesionāļus un apmeklētājus gaida vesela virkne nozīmīgu konkursu.

Šķiet, ka garlaikoties nevienam nevajadzēs. Un tas ir labi, jo ne jau garlaikoties mēs jūs aicinām! Apsolām, ka pēc izstādes būsiet ieguvuši gan jaunus iespaidus, gan patīkamas emocijas, gan arī vērtīgas zināšanas!

Ar nepacietību gaidām jūs Skonto hallē no 12 līdz 14 aprīlim. Adrese: E.Melngaiļa iela 1a, Rīga, Latvija!

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.