1.7 C
Rīga
otrdien, 23 aprīlis, 2024

Nākotnes matu krāsa COLORINSIDER

 

Viens no visstraujāk augošajiem profesionālajiem matu kopšanas zīmoliem MATRIX tagad piedāvā inovāciju matu krāsošanas jomā – COLORINSIDER – permanento matu krāsu bez amonjaka. Tagad šī profesionālā krāsa ir pieejama arī Latvijā (Lietuvā, Igaunijā) – jautājiet skaistumkopšanas salonos un frizētavās.

COLORINSIDER inovatīvā tehnoloģija nodrošina modernu krāsas rezultātu, vislabāko matu aizsardzību un komfortu krāsošanas procesā. Bez tam, šī krāsa ir par ļoti pieejamu cenu, kas ir izdevīgi gan frizieriem, gan viņu klientiem. Ar ko COLORINSIDER krāsa ir īpaša?

Inovatīva Tehnoloģija: COLORINSIDER ievada krāsas pigmentus tieši mata centrā ar jauno patentēto tehnoloģiju – COLOR INJECTION OIL DELIVERY SYSTEM (ODS). šīs tehnoloģijas pamatā ir eļļa, kas nogādā krāsas pigmentus mata centrā, tikai nedaudz paverot mata kutikulu. Tradicionālajās permanentajās krāsās eļļa tiek pievienota, lai nodrošinātu mata kopšanu, bet šajā krāsā tā ir virzītājspēks, kas palīdz krāsas pigmentiem iekļūt dziļāk matā. šī unikālā tehnoloģija ir patentēta un pieder L’oreal grupai, līdz ar to konkurējošajām kompānijām nav iespējas to izmantot savās matu krāsās.

Moderna krāsa: COLORINSIDER ļauj iegūt augstas izšķirtspējas toņus, kas saglabājas ilgstoši un ir piesātināti. Mati pēc krāsošanas ir mirdzoši, gludi un izskatās veselīgi. Frizieri var jaukt un kombinēt toņus no plašās toņu paletes, radot neatkārtojamu matu krāsu ikvienam klientam. Vēsi blondie, spilgti rudie vai dziļi brūnie toņi- izvēlieties sev vispiemērotākos. Bez tam, ar COLORINSIDER jūs varat iegūt līdz pat 3 toņiem gaišākus matus.

Vislabākā matu aizsardzība: ODS tehnoloģija ļauj pigmentam iekļūt matā tikai mazliet paverot mata kutikulu, līdz ar to radot daudz mazāku negatīvo ietekmi uz kutikulu. Tāpēc COLORISNIDER ir daudz saudzējošāka matiem par tradicionālajām permanentajām krāsām uz amonjaka bāzes. Mati pēc krāsošanas ir mīksti, mirdzoši un izskatās veselīgi.

Komforts: Tā kā COLORINSIDER nesatur amonjaku, tā nodrošina komfortu gan frizierim, gan klientam. Krāsa nekairina galvas ādu un krāsai nav nepatīkamā amonjaka aromāta, tāpēc krāsošanas process ir ļoti patīkams.

Tagad jums ir lieliska iespēja iegūt ideālu matu krāsu, uzlabot matu izskatu un izbaudīt komfortablu krāsošanas procesu. Un tas viss- tikai ar COLORINSIDER no MATRIX!

Apmeklējiet arī mūsu Facebook lapu un uzziniet par jaunumiem no MATRIX:

www.facebook.com/MatrixLatvija 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsIegūsti kāroto vakanci!
Nākamais rakstsIebrauc ar savu auto Pavasarī!