11.1 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Agnese Zeltiņa, viesojoties Latvijā, ļaujas skaistumkopšanas procedūrām

 

Ar katru dienu arvien vairāk jaušams, ka beidzot patiešām ir klāt pavasaris. Tā vien gribas nolikt biezos mēteļus un tik ļoti apnikušos zābakus skapja vistālākajā stūrī, ietērpties košās krāsās un doties pretī visam jaunajam, kas Tevi gaida tepat aiz stūra. Taču pirms Tu to dari, ir svarīgi, lai arī Tava seja pēc, šķiet, bezgalīgās ziemas starotu!

Iestājoties siltākam laikam, arī sabiedrībā populāri cilvēki steidzas parūpēties par savu ārējo izskatu un smelties enerģiju, ļaujoties dažādām skaistumkopšanas procedūrām. Savos skaistuma noslēpumos labprāt dalās populārā latviešu aktrise Agnese Zeltiņa, kas šobrīd par savu dzīvesvietu sauc saulaino Itāliju, taču, viesojoties Latvijā, priekšroku dod tieši šeit atrodamajiem skaistumkopšanas saloniem. “Esmu absolūta saukļa “Nepērc svešu!” patriote. Man ir svarīgi, ka kosmētika, kas tiek izmantota skaistumkopšanas procedūrās ir ražota Latvijā,” uzsver Agnese. “Tieši tāpēc biju patīkami pārsteigta uzzinot, ka jau kopš pagājušā gada jūlija Rīgā, Tērbatas ielā 14, darbojas naturālās kosmētikas zīmola “Attirance” SPA salons, un nolēmu savā Rīgas skrējienā atlicināt pusotru stundu, lai ļautos sejas anti-age procedūrai rituālam “Enjoy Gold”.

Un tas bija tā vērts! Salonā jutos gluži kā citā valstībā. Man radās sajūta, ka pilsētas apkārt vairs nav un esmu nonākusi vietā, kur pazūd laiks. Es vairs nejutu itin nekādu steigu un rosību un jutos absolūti mierīga, kas, manuprāt, ir ļoti svarīgi šādu procedūru laikā.” Pēc maiga pīlinga un sejas un roku masāžas Agnese izbaudīja īpašu sejas masku no 24 karātu zelta un kaviāra krēma. “Jutos patiesi atpūtusies un atjaunota, kas man bija īpaši nepieciešams, jo, atrodoties Latvijā, sanāk ļoti maz laika atvēlēt miegam – ir jāpaveic visi ieplānotie darbi!”

Ienāc portālā WWW.STARDAY.LV un pērc šo sejas procedūru ar 50% atlaidi! Pasteidzies! Tikai 150 laimīgie iegūs šo par 22.00 Ls! Vairāk informācijas var atrast, klikšķinot šeit.

“Mani īpaši pārsteidza kosmētika, kas tika izmantota “Attirance” SPA salonā,” stāsta aktrise, “tāpēc pēc procedūras iegādājos vairākus šī zīmola produktus – apelsīnu krēmu kājām un vannas piena pulveri ar zemenēm, bet dāvanā saņēmu izcilas tekstūras sejas krēmu dienai.” “Uzreiz sapratu, ka šo procedūru vēlos uzdāvināt savai mammai vai kādai mīļai draudzenei, kam ikdienas steigā pietrūkst laika, ko veltīt tikai sev,” saka Agnese. “Paldies salonam ” Attirance” SPA un brīnišķīgajām meistarēm! Iesaku no sirds!”

Uzzini arī turpmāk, ko izvēlas slavenības, – STARDAY.LV.

Starday.lv  pieejamas arī naturālās kosmētikas zīmola “Attirance” dušas želejas ar 50% atlaidi – ļaujies skaistumam, kas ir harmonijā ar dabu! Standarta cena 6,30 Ls. Starday.lv cena 3,15 Ls.

Deviņi iedvesmojoši aromāti – tāda ir Attirance dušas želeju līnija. Kā džins no pudeles katrā mazgāšanas reizē no pudeles izplūdīs dabas sniegto ēterisko eļļu spēks. Tās viegli iekļūst ādas šūnās un palēnina novecošanās procesus, sekmē šūnu atjaunošanos. Āda tiek atjaunota, attīrīta, mīkstināta un barota. Savukārt jūsu dvēsele pēc šāda dušas rituāla burtiski lido un dzīve atkal šķiet tik krāsaina un jauka. Vairāk informācijas vari atrast, klikšķinot šeit.

Dušas želeja “Citrons un Olīvas” jauktai un taukainai ādai. Starday.lv cena ar 50 % ir 3,15 Ls.

Dušas želeja “Greipfrūts” jebkura tipa ādai. Starday.lv cena ar 50 % ir 3,15 Ls.

Dušas želeja “Melone” jauktai un taukainai ādai. Starday.lv cena ar 50 % ir 3,15 Ls.

Dušas želeja “Zaļā tēja un Kivi” jebkura tipa ādai. Starday.lv cena ar 50 % ir 3,15 Ls.

Dušas želeja “Šokolāde” sausai ādai. Starday.lv cena ar 50 % ir 3,15 Ls.

Dušas želeja “Zemene” sausai ādai. Starday.lv cena ar 50 % ir 3,15 Ls.

Rožu dušas želeja visiem ādas tipiem. Starday.lv cena ar 50 % ir 3,15 Ls.

Bergamotes un piparmētru dušas želeja visiem ādas tipiem. Starday.lv cena ar 50 % ir 3,15 Ls.

Dušas želeja “Ķiršu ziedi”. Starday.lv cena ar 50 % ir 3,15 Ls.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.