7.2 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

KOLONNA saloni radījuši jaunu privātās preču zīmes zīmolu – Chris Farrell

 

KOLONNA skaistumkopšanas saloni ieviesuši jaunu ‘private label’ zīmolu – Chris Farrell. Jaunā zīmola produkti tiek ražoti pēc SIA Baltic Cosmetic Holding īpaša pasūtījuma Vācijā, un koncepta līdzautore ir ekstravagantā bioķīmiķe, dermatoloģijas un medicīnas eksperte Chris Farrell, kura ir autore vairākiem zinātniskajiem pētījumiem par ādas problēmām un tās kopšanas produktiem Eiropā, ASV un Ķīnā. Pētnieces vārdā nodēvētie skaistumkopšanas zīmola produkti un procedūras Baltijas valstu tirgū tiks piedāvātas ekskluzīvi tikai KOLONNA salonos Latvijā.

“Chris Farrell zīmola radīšana ir cieši saistīta ar uzņēmuma tuvāko gadu biznesa stratēģiju jaunā koncepta salonu attīstībā, piedāvājot klientiem īpaši izstrādātu profesionālo kosmētiku un nodrošinot izteikti individuālu apkalpošanu un konsultācijas. Ņemot vērā KOLONNA salonu 20 gadu darba pieredzi un izpratni par klientu vajadzībā un Chris Farrell 40 gadu zinātnisko ieguldījumu, esam nākuši klajā ar speciālu risinājumu ādas kopšanai īpaši mūsu klimata zonai,” stāsta Rūta Vilsone, SIA Baltic Cosmetic Holding valdes locekle.

Jaunā zīmola ‘premium’ klases produktiem un pakalpojumiem tiks nodrošinātās pieejamas cenas amplitūdā no 12,95 līdz 49,95 LVL. Kopējā projekta investīciju summa sasniedz 150 000 eiro.

Latvijā būs nopērkamas sešas dažādas Chris Farrell produktu līnijas, kā arī visos salonos būs pieejamas divas procedūras, kuras radījusi un ieviesusi KOLONNA salonu vadošā speciāliste Baiba Jevdokimova, pamatojoties uz Chris Farrell izstrādāto bioloģiskās izpētes konceptu.  

Produktu līnija Mineral Therapy

Kompānija SIA Baltic Cosmetic Holding Latvijā vada 19 skaistumkopšanas salonus KOLONNA, sporta klubu “Centrs” un Lāzerklīniku, nodrošinot darbu vairāk nekā 400 cilvēkiem. 2012. gadā uzņēmuma apgrozījums bija vairāk kā 4  mlj. latu, KOLONNA skaistumkopšanas salonos aizvadītā gada laikā apmeklēja vidēji 300 000 klienti. Pirmie jaunā koncepta KOLONNA saloni savas durvis vēra t/c Galerija Centrs, t/c Origo un t/p Alfa klientiem.

Ieskaties www.kolonna.com

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsGrēksūdze
Nākamais rakstsJaunā Sony kabatas videokamera gatava visam!